Canik Belediyesince uzaktan eğitim goren ve tablete ihtiyac duyan oğrencilere tablet dağıtıldı.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkcı, Canik Kultur Merkezi'nde duzenlenen tablet dağıtımının ikinci etap toreninde yaptığı konuşmada, gencler ve eğitimle ilgili yeni proje hazırlığında olduklarını soyledi.
Genclerle ve oğrencilerle bir araya geldiklerinde buyuk heyecan duyduğunu vurgulayan Sandıkcı, "Yaptığımız butun calışmaların temelinde siz varsınız. Bugun burada sizlerin emrindeyiz demek icin varız. Bu tabletler sayesinde eğitiminiz kesintisiz devam edecek. Eğitim ve oğretim hayatınızda ne zaman desteğe ihtiyacınız olursa başta ben olmak uzere Canik Belediyesi sizin yanınızdadır. Bunu asla unutmayın." dedi.
Canik Belediyesi Genclik Gelişim Birimi'nin cok yakında hizmete acılacağı mujdesini veren Sandıkcı, şunları kaydetti:
"Canik'te artık sadece sizin icin ureten, duşunen, birlikte hareket eden bir biriminiz olacak. Yakında hepiniz ile cok onemli projelerle yeniden buluşacağız. Şundan emin olun ki Canik ilcesi bilimin, teknolojinin ve dijital cağın mimarlarının yetiştiği yer olacak. Bunun icin biz hicbir engel tanımadan ve şartlarımızı sonuna kadar zorlayarak ne gerekiyorsa yapacağız. Sizden ise tek bir soz istiyorum. İlceniz, şehriniz ve ulkeniz icin hayaller kuracaksınız. Hem de oyle hayaller kuracaksınız ki, bu hayaller gerceğe donduğunde butun insanlık bundan faydalanacak. Burada bulunan sevgili ebeveyn kardeşlerimi de boylesi guzel evlatlar yetiştirdikleri icin tebrik ediyorum. Birlikte sevgiyle, daima ileri gideceğiz."
Torene Kaymakam Mahmut Halal, Canik İlce Milli Eğitim Muduru Mustafa Uzunlar, Canik İlce Emniyet Muduru Bunyamin Temur ve AK Parti Canik İlce Başkanı Mahmut Gencay katıldı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Fatih Mehmet Kurkcu