AK Parti Kdz. Ereğli İlce Başkanı Saffet Bozkurt, yonetim kurulu uyeleri ve kadın Kolları ile birlikte MHP ve BBP Kdz. Ereğli İlce Teşkilatları, Kdz. Ereğli Kızılay Derneği ve LOSEV il temsilciliğini ziyaret etti.
AK Parti Kdz. Ereğli İlce Başkanı Saffet Bozkurt, ilk ziyaretini 'Losemili Cocuklar Haftası' dolayısıyla, Kdz. Ereğli'de bulunan LOSEV İl Temsilciliğine gercekleştirdi. LOSEV İl Temsilcisi Tarkan Atik, AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, kanser hastalığı, ceşitleri, belirtileri, LOSEV'in calışmaları ve Ankara'da bulunan LOSEV-LOSANTE Cocuk ve Yetişkin Hastanesi hakkında da bilgi verdi. Konuşmasında, Turkiye'de en cok kanser vakalarının Zonguldak ilinde gorunduğune dikkati ceken Atik, Kdz. Ereğli'de 'Onkoloji' ve 'Hematoloji' bolumlerinin mutlaka olması gerektiğini soyledi.

AK Parti İlce Başkanı Av. Saffet Bozkurt ve yonetim kurulu uyelerine başarılar diledi. LOSANTE Cocuk ve Yetişkin Hastanesi ile ilgili acıklama yapan Tarkan Atik, "Ankara'da bulunan hastanemiz, iddia ediyorum Turkiye'deki 5 yıldızlı otellerden daha temiz, hijyenik ve konforlu. 400 yataklı olan ve şuan yarı kapasitede hizmet veren hastanemizin, peyderpey ruhsatını alarak tam kapasite hizmet vermesi icin calışmalarımızı surduruyoruz. Kansere yakalanan bir vatandaşımız, bize başvurduğu andan itibaren biz o hastanın tum masraflarını karşılıyor, tedavi surecini takip ediyoruz. Bunun yanında losemili vatandaşlarımıza ceşitli yardımlarımız oluyor. Yetişemediğimiz yerde, belediyelerimizden, siyasilerimizden, iş insanlarımızdan ve sivil toplum kuruluşlarımızdan destek istiyoruz" dedi.
Bozkurt: "Ulvi bir gorevi yerine getiriyorsunuz"
Kendilerini kabul ettikleri icin Atik'e teşekkur eden Bozkurt ise LOSEV'in, ulkede buyuk bir boşluğu doldurduğunu soyledi. LOSEV İl Temsilciliğinin calışmalarını takip ve takdir ettiğini ifade eden Bozkurt, "Bizler tum sivil toplum kuruluşlarımızın olduğu gibi LOSEV'in de yanındayız. Tabi LOSEV Gonulluleri olarak sizler gercekten cok ulvi bir gorevi yerine getirmeye calışıyorsunuz. Bizler de her zaman, her konuda sizlerin yanında olmaya ozen gostereceğiz. Hastaların tedavi surecleri ve yapılması gereken yardımlarla ilgili bizleri her zaman arayabilirsiniz. Hastalığı yenmeyi başaran vatandaşlarımızın mutluluğunu gormek, bizleri bu yonde hareket etmek icin daha da kamcılayacaktır" dedi.
Ziyaretin ardından Atik, AK Parti İlce Kadın Kolları adına Yonetim Kurulu Uyesi Fatma Doğru'ya 'Teşekkur Belgesi' takdim etti.
"Su ve kan, surekli ihtiyactır"
AK Parti heyeti, gunun ikinci ziyaretini ise 'Kızılay Haftası' dolayısıyla, Turk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi'ne gercekleştirdi. AK Parti İlce Başkanı Av. Saffet Bozkurt ve beraberindeki partilileri, Kızılay Şube Başkanı Yaşar Ciğer ve Kızılay Gonulluleri dernek binası girişinde karşıladı. Ziyarette konuşan Turk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer, Bozkurt ve ekibine iade-i ziyaretlerinden dolayı teşekkur etti. Kızılay'ın calışmaları hakkında bilgi veren Ciğer, "Kızılay ve Kızılhac; insanların diline, dinine, ırkına ve mezhebine bakmadan yardıma ihtiyacı olan herkese yardım etmeyi kendine şiar edinmiş ve uluslararası kabul gormuş hizmet kuruluşlarıdır" dedi. Kan bağışı kampanyalarının devam edeceğini ifade eden Ciğer sozlerini şu şekilde surdurdu; "Biliyorsunuz hayatımızdaki iki onemli sıvı su ve kandır ve bunlar surekli ihtiyactır; en kısa surede bulunmaları gerekir. Bu anlamda bizler de zaman zaman kan bağışı kampanyaları duzenliyoruz. Bunun yanında ihtiyac sahibi vatandaşlarımıza yonelik ceşitli yardımlarımız da devam ediyor. Zonguldak Valiliğimiz tarafından İzmir depreminde mağdur olan vatandaşlarımıza yonelik bir yardım kampanyası başlatıldı. Biz de Kızılay olarak uzerimize duşeni yapıyoruz. Muhtemelen Cuma gunu, toplanan yardımları İzmir'e gondereceğiz" dedi.
AK Parti İlce Başkanı Saffet Bozkurt da kendilerini kabul ettikleri icin Ciğer ve Kızılay Gonullulerine teşekkur ederek 'Kızılay Haftası'nı kutladı. Ziyaretin sonunda Ciğer, Bozkurt'a Kızılay'ın rozeti taktı.
"Size guveniyoruz"
AK Parti heyeti, Kızılay'ın ardından Buyuk Birlik Partisi (BBP) İlce Teşkilatını ziyaret etti.
Ziyarette konuşan BBP İlce Başkanı Turabi Celik, Bozkurt ve ekibine guvendiklerini ve ilcede iyi işler yapacaklarına inandıklarını ifade etti. Celik ayrıca kendilerine ihtiyac duyulan her noktada Bozkurt ve ekibine destek vermeye hazır olduklarını sozlerine ekledi. AK Parti İlce Başkanı Av.Saffet Bozkurt da hukuki meşruiyeti ve Ereğli'nin ortak menfaatine olan her işte taşın altına ellerini koyacaklarını soyledi.
"Ayrı gayrı yok"
AK Parti İlce Başkanı Bozkurt ve beraberindeki partililer, son olarak ise Milliyetci Hareket Partisi (MHP) İlce Teşkilatına gercekleştirdi. Ziyarette konuşan MHP İlce Başkanı Rahman Demirturk, birlik ve beraberlik mesajı vererek şunları soyledi: "Bizi ziyaret ettiğinizden dolayı size ve ekibinize teşekkur ederim. Teşkilat anlamında birlik ve beraberlik icerisinde inşallah Ereğli'ye guzel hizmetler yaparız. Ayrı gayrı duşuncesi yok, birlik beraberlik icerisinde memlekette, Ereğli'de neler yapabiliriz ona bakmak lazım. Diyaloglarımızı sıkı tutarak bunu başarabiliriz. Ereğli'nin meselelerini istişare yaparsak, beraber cozersek daha guzel şeyler yapabiliriz. Siz ve ekibiniz inşallah Ereğli'de başarılı şeyler yaparsınız, birlikte yaparız."
"Geneldeki ittifakı yerelde de yapmakta kararlıyız"
AK Parti İlce Başkanı Bozkurt ise kendilerini kabul ettikleri icin Demirturk ve Yonetim Kurulu Uyelerine teşekkur ederek, şunları kaydetti: "Kongreleri aynı donemde yaptık, siz bizi ziyaret ettiniz ama bizim iade-i ziyaretimiz biraz gecikti. Oncelikle ozur diliyoruz. Yoğun bir surec geciriyoruz. Bizi kabul etiğiniz icin teşekkur ediyorum. İttifakın değerli ortağı sizlerle beraber Ereğli'de calışmaktan onur ve gurur duyacağız. İnşallah geneldeki ittifakın yerelde de devam etmesi noktasında uzerimize duşen ne varsa onu yapmakta kesinlikle kararlıyız. Ereğli'de yapılacak hizmetler noktasında, Ereğli'deki sorunlar noktasında sizlerle istişare halinde olacağız. Ereğli'deki sıkıntıları aşma noktasında sizlerin desteğine, ongorulerinize ihtiyacımız var. İnşallah Ereğli'de guzel işlere imza atacağımıza inanıyorum." - ZONGULDAK
Kaynak: İhlas Haber Ajansı