İzmir'de meydana gelen depremde soğukkanlılığını bozmayan avukatlık ofisi calışanının o anları kameralara yansıdı. Atilay Ozun deprem sırasında yaşadığı soğukkanlılığı, "Bu kadar olabileceğini asla duşunmedim ben. En azından kendimi korumaya alırdım. Deprem sonrasında calışmaya devam ettim" diyerek anlattı.
İzmir'de meydana gelen ve 114 kişinin hayatını kaybettiği buyuk depremle ilgili yeni guvenlik kamera goruntuleri ortaya cıktı. Goruntulerde bir avukatlık ofisi calışanı Atilay Ozun, Konak'taki ofiste depreme yakalanıyor. Ozun, deprem anında soğukkanlılığını korurken, o sırada yine İzmir'de yaşayan bir arkadaşıyla telefonla konuşuyor ve deprem gecinceye kadar telefonu elinden bırakmıyor. Tum bu anlar kameralara yansırken, Atilay Ozun, deprem sırasında nasıl soğukkanlı kaldığını anlattı.

"Gecer diye duşundum"
Ozun, "Calışıyordum, bir suru işim vardı o sırada arkadaşım aradı. Onunla telefondayken deprem başladı. Herhalde kısa sureli bir deprem daha onceki gibi gecer diye duşundum. Deprem şiddetini artırdı ve o anda korkmaya da başladım; cunku sağımız solumuz her tarafta eski binalar var, cami falan var onlar yıkılıyor mu onlara bakıyorum surekli. Arkadaşım da tabi telefonla konuşurken o da sallanıyor yakın bir yerdeydi; ama tabii ki ciddi boyutlarda sıkıntı oluşturdu deprem" dedi.
Deprem sonrasında calışmaya devam etmiş
Deprem sonrasında calışmaya devam ettiğini belirten Ozun, arkadaşlarıyla daha sonra dışarı cıktığını belirtti. Ozun, şoyle devam etti:
"Bu kadar olabileceğini asla duşunmedim ben. En azından kendimi korumaya alırdım. Masanın altına veya ucgen gibi bir yere gecebilirdim. Daha once bircok kez deprem yaşadım İzmir'de, onlar kısa sureliydi uc saniye beş saniye. Bunun da oyle olabileceğini duşundum. Ayağa kalkmaya teşebbus ettim ama kalkamadım. Telefondaki arkadaşım beni, ben de onu telkin ettim. Deprem bittikten sonra ise herkes dışarı cıktı; ancak ben calışmaya devam ettim. Daha sonra da arkadaşlarla birlikte dışarı cıktık."
Ote yandan, diğer ofis calışanlarının depremde yaşadığı panik de kameralara yansıdı. - İZMİR
Kaynak: İhlas Haber Ajansı