ANTALYA'dan ailesini ziyarete gittiği Afyonkarahisar'ın Dinar ilcesinde, karşı komşu T.A. tarafından bahcesine girdiği gerekcesiyle oldurulen kopeği 'Ateş' icin gozyaşı doken Aliye Kacmaz, "O benim oğlumdu, benden aldı. Onsuz bahceye bile inemiyorum" dedi. Kacmaz, şikayetci olduğu T.A.'nın serbest bırakılmasına tepki gosterdi.
Olay, 3 Kasım sabahı, Afyonkarahisar'ın Dinar ilcesine bağlı Duman Mahallesi'nde meydana geldi. Antalya'da yaşayan Aliye Kacmaz, labrador cinsi 'Ateş' adlı kopeğini de yanına alarak, ailesini ziyarete gitti. Kacmaz'ın kopeği, sabah saatlerinde karşı komşu T.A.'nın bahcesine girdi. Durumu fark eden Aliye Kacmaz kopeğini almak icin bahceye gitti. Bu sırada T.A. tavuklarına saldırdığı gerekcesiyle tufekle kopeğe ateş etmek istedi. 'Yapma' diyerek araya girmeye calışan Aliye Kacmaz'a aldırış etmeyen T.A. tufekle kopeğe bir el ateş etti. Kopeği gozu onunde vurulan Aliye Kacmaz, hemen hayvana mudahale etmek istedi. Ancak kopek oldu. Kacmaz'ın şikayetci olması uzerine jandarma tarafından gozaltına alınan T.A., ifadesi alınıp, serbest bırakıldı.Antalya'ya donen Aliye Kacmaz, uzuntusunden kendisini eve kapattı. Kopeğinin ardından gozyaşı doken Aliye Kacmaz, "Baktığım her yer bana onu hatırlatıyor. Onsuz sokağa bile cıkamıyorum. Benim tek tutunacak dalım, oğlum gibi sevdiğim kopeğimdi. Onu benden aldı. Kendisinden şikayetciyim. Nasıl serbest kaldı, anlamıyorum" dedi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Bulent TATOĞULLARI