Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO), uyelerin sorunlarına cozum olmak icin 'Sektor Toplantıları'na başladı.
Pandeminin kentte ortaya cıktığı ilk gunden itibaren gerek uyelerinin yaşanan krizden en az hasarla cıkması ve ekonomik desteklerden en iyi şekilde faydalanması adına onemli calışmalara imza atan Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO), uyelerin sorunlarına cozum olmak icin yeni bir calışmaya imza attı. Tarım, hayvancılık, otomotiv, inşaat, gıda, turizm, ticaret gibi kentin başlıca sektorlerinde yaşanan sorunların cozume kavuşması adına Van TSO tarafından "Sektor Toplantıları" başlatıldı. Sektor toplantıları kapsamında ilk olarak inşaat sektorunde faaliyet yuruten oda uyeleri, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan'ı ziyaret etti. Van TSO Yonetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Celiktaş ve Yonetim Kurulu Uyesi Eren Gorsel Gormen başkanlığında bir araya gelen inşaat sektorunde faaliyet gosteren uyeler, Kaymakam ve Başkan Vekili Sinan Aslan'a yaşadıkları sorunları anlattı. İmar, yapılaşma, ruhsat gibi konularda yaşadıkları sorunları aktaran uyeler, Aslan'da cozum ve destek talebinde bulundu.
Sektor toplantıları kapsamında yapılan toplantı da İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan ile yapıldı. Van TSO Yonetim Kurulu Uyeleri Eren Gorsel Gormen, Necip Oflas, Serdar Balandi ve Burak Gultepe onculuğunde bir araya gelen Van TSO Muhendisler Grubu uyeleri, Sinan Aslan'a yaşadıkları sorunları bire bir anlattı. Van TSO tarafından başlatılan "Sektor Toplantıları" kapsamında başta 19 meslek komitesi olmak uzere tum sektorlerde faaliyet gosteren uyeler yaşadıkları sorunları, sorunların muhataplarına bire bir aktarma fırsatı bulacağı belirtildi. - VAN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı