Fenerbahce Kulubu, 6 gun once İzmir'de meydana gelen depremden etkilenenler icin yardım malzemesi gonderdi.
Kulupten yapılan acıklamaya gore, sarı-lacivertliler, depremzede vatandaşlar icin Fenerium urunlerinden oluşan yardım malzemelerini deprem bolgesine doğru yola cıkardı.
Ulker Stadı'nda yer alan Fenerium merkez depolarında hazırlanan ve icerisinde kışlık cocuk, kadın, erkek giyim eşyaları, coraplar, atkılar, bereler, maskeler, kırtasiye malzemeleri ve cocuk oyuncakları bulunan bin 16 adet koli ile 189'u battaniye olmak uzere toplamda 5 bin 624 urunun yer aldığı, onunde "İzmir yanındayız… Fenerbahce" yazılı Fenerium TIR'ı deprem bolgesindeki ihtiyac sahipleri icin İzmir'e uğurlandı.

Bu sureci genel sekreter Burak Cağlan Kızılhan, Fenerbahce Futbol AŞ Yonetim Kurulu Uyesi Sina Afra ve Fenerium Genel Muduru Mumtaz Karakaya yakından takip etti.
FB TV'ye acıklamada bulunan Fenerbahce Kulubu Genel Sekreteri Burak Cağlan Kızılhan, "Yaşanan deprem sonrasında Fenerbahce ailesi olarak ulkemizin yanında olmamız gereken her konuda olduğu gibi bunda da sorumluluğumuz olduğunu hissettik ve Fenerium urunlerinden oluşan yardım malzemelerimizi Fenerium TIR'ımızla İzmir'e doğru yola cıkardık. Umit ediyorum ki atmış olduğumuz bu adım depremde canı yanmış ailelerin, cocukların bir nebze olsun ihtiyaclarını karşılar. El birliğiyle guzel İzmir'imiz icin elimizden geleni hep beraber yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Emrah Oktay