Adıyaman'da eşini birkac ay once kanserden dolayı kaybeden 2 cocuk annesi kadın, yağışların başlamasıyla yıkılmak uzere olan evi icin yardım bekliyor.
Bahcelievler Mahallesi 919 Sokak icerisinde ikamet eden ve birkac ay once eşi Huseyin Aydar'ı kanserden dolayı kaybeden 2 cocuk annesi Sıdıka Aydar'ın kalmış olduğu toprak ev, birkac gundur etkisini gosteren yağışlardan dolayı hasar gordu. Tavanı ve duvarları hasar goren evde 2 cocuğuyla beraber yaşam mucadelesi veren Sıdıka Aydar, hicbir gelirlerinin olmadığını bu durumdan dolayı oldukca mağdur olduklarını soyledi.

Yetkililerden ve hayırseverlerden yardım beklediklerini dile getiren Sıdıka Aydar, "Eşimi birkac ay once kanserden dolayı kaybettim. Hicbir gelirim yoktur ve 2 cocuğumla burada yaşamak icin mucadele veriyorum. Evimin tavan kısımlarında cokmeler geldi ve yıkılmaması icin altına tahta direkler koyduk. Evimiz yarın ve ya diğer gun uzerimize yıkılacak. Odunum, komurum yok. Hayırseverlerden ve yetkililerimizden yardım bekliyorum" diye konuştu. - ADIYAMAN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı