AK Parti Ereğli İlce Başkanı Saffet Bozkurt, Turk Kızılay Ereğli Şubesi'ni ziyaret etti.
İlce yonetim kurulunun da yer aldığı ziyarette Şube Başkanı Yaşar Ciğer ve ekibine başarı temennisinde bulunan Bozkurt, "Kızılay, Ereğli'de en iyi calışan sivil toplum kuruluşu. Kızılay'ın yapılan yardımlarda halkla butunleşmesinden buyuk mutluluk duyuyorum." dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ciğer de Bozkurt ve ekibine teşekkur etti.

- Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık'tan ziyaret
Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye meclis uyeleri ile Milliyetci Hareket Partisi (MHP) Ereğli İlce Başkanı Rahman Demirturk'u ziyaret etti.
İlcenin sorunlarının cozumunde birlik ve butunluk icerisinde hareket edilmesi gerektiğini anlatan Posbıyık, "Butun meselemiz vatan, millet ve bayrak sevgisidir. O amacla buyuk bir gayret icerisindeyiz. Yıllardır bu işi yapıyoruz ve Ereğli'nin iyi noktaya gelmesi icin calışıyoruz. Zaman zaman partilerle birlikte idarecimiz ve burokratlarda toplanıp onemli kararlar alıyoruz. Bu beni cok mutlu ediyor." dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirturk de Ereğli icin atılacak her turlu olumlu adımın yanında olacaklarını belirtti.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Mustafa Kemal Bektaş