CHP eski Milletvekili Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu'nun katıldığı televizyon programdaki sozlerine ilişkin, "CHP'nin Genel Başkanının yalan soylemeyeceğine, elinde kanıt olmadan iftira atmayacağına inanıyorum, inanmak istiyorum" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu, katıldığı televizyon programında Millet İttifakı'nın dağıtılması icin belli kişilere para verildiğini, parti kurma calışmalarına destek verildiğini iddia etti. "Muharrem İnce'yi mi kastediyorsunuz?" sorusu uzerine de Kılıcdaroğlu, "Sadece o değil" cevabını verdi.Muharrem İnce, Twitter hesabından Kılıcdaroğlu'na yanıt verdi. İnce, "CHP'nin sade bir uyesi olarak CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıcdaroğlu'nu bugun (dun) katıldığı Karar TV yayınında benim de ismimi 'Sadece o değil' diye zikrederek yaptığı acıklamaların kanıtlarını ortaya koymaya davet ediyorum. Ben bu konudaki değerlendirmelerimi onumuzdeki gunlerde elbette yapacağım. Ancak CHP'nin Genel Başkanının yalan soylemeyeceğine, elinde kanıt olmadan iftira atmayacağına inanıyorum, inanmak istiyorum. Buyurun ne biliyorsanız konuşun, hangi kanıtınız varsa ortaya koyun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı