Sozu ve Bestesi Emrah'a ait olan 'Gotur Beni Gittiğin Yere' şarkısının yeni duzenlenmiş versiyonu icin, unlu şarkıcı Ferhat Gocer ve Karadeniz muziğinin sevilen ismi Yuksel Baltacı'nın birlikte seslendirdikleri feat calışmalarının klip cekimini gercekleştirdi.
Unlu şarkıcı Ferhat Gocer ve Karadeniz muziğinin sevilen ismi Yuksel Baltacı birlikte seslendirdikleri sozu ve bestesi Emrah'a ait olan 'Gotur Beni Gittiğin Yere' şarkısının yeni duzenlenmiş versiyonu icin kamera karşısına gecti. Şarkının klibi Halkalı tren garında Kubilay Kasap yonetmenliğinde gercekleşti.
Klip cekimi sırasında basın mensuplarına kısa bir roportaj veren Ferhat Gocer ve Yuksel Baltacı, Nefes filmi ile ozdeşleşmiş olan "Gotur Beni Gittiğin Yere" icin hazırlamış oldukları alternatif versiyonu yayınlayacak olmanın heyecanını paylaştı. Gotur Beni Gittiğin Yere cumlesi, İnsanların birbirine olan, ozlem, hasret ve uğurlama duygularını anlatıyor, biz de hem tren dokusunu hem de insanlarla buluşma atmosferini yaşatan bir klip olsun istedik. İşin icine Karadeniz ritmi, enerjisi ve ruhu girince cok guzel oldu dedi.
Şarkıyı alırken Emrah'ın herhangi bir telif talebinin olmadığını ve maddiyatı hic konuşmadıklarını soyleyen Ferhat Gocer, "Aramızda para konusu gecmedi, aramızda yılların dostluğu var. Burada karşılıklı bir anlaşma var. Ben emeğimi, o da eserini koydu ve ortaya bir değer cıktı, Şarkı ve klip 13 Kasım'da Seyhan Muzik etiketiyle tum dijital platformlarda yayınlanacak. Umarız herkes beğenerek dinleyip izleyecektir" dedi. - İSTANBUL
Kaynak: İhlas Haber Ajansı