"Sporcuyu motive eden bir odul toreni"
"Allah ulkemize bir daha boyle felaketler yaşatmasın"
"Taraftarımızın yeni oluşmuş bu takıma sabretmesi gerekiyor" İbrahim ALİOĞLU/ İSTANBUL, - Fenerbahce Sportif Direktoru Emre Belozoğlu, "İyi bir başlangıc yapmış olsak da ben yeni bir takım olduğumuzu, camiamızın, taraftarımızın, yeni oluşmuş bu takıma sabretmesi gerekeceğine inanıyorum. Daha zorlu sureclerimiz olacak. O yuzden sabırlı olup; takımımıza, bizlere guvensinler. İnşallah sezon sonunda onları mutlu etmek icin her şeyi ortaya koyacağız" dedi.

66'ncı Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu odul torenine katılan Fenerbahce Sportif Direktoru Emre Belozoğlu, Demiroren Haber Ajansı'na ozel yaptığı acıklamada, "Gercekten cok değerli bir toren. Artık odul torenleri arasında efsane olmuş bir organizasyon. O yuzden emeği gecen herkese teşekkur etmek istiyorum. Futbolcuyu, sporcuyu, oyunu bu şekilde motive eden organizasyonların cok onemli olduğunu duşunuyorum. Sporcu icin motivasyon kaynağı oluyor. Herkese teşekkur etmek lazım. Bu gece de odul alacak arkadaşlarımı tebrik ediyorum" diye konuştu."ALLAH ULKEMİZE BİR DAHA BOYLE FELAKETLER YAŞATMASIN"İzmir'de yaşanan deprem felaketi hakkında da konuşan bulunan Emre Belozoğlu, "Dun sabah aldığımız Aydın'ın haberi, ondan once Elif'in haberi, bizi ne kadar mutlu etse de daha oncesinde almış olduğumuz acı haberler tum ulkemizi, bu cennet vatanı, hepimizi cok uzdu. Soylememe gerek yok. Hepimiz cok uzulduk. Hayatın icinde bunlar var. Sabretmek, yeniden başlamak, boylesine mucizelere şahit olup, tekrar motive olmak; hepsi bir arada bunlar Allah'ın imtihanı, oyle gormek gerekiyor. Olenlere Allah'tan rahmet diliyorum, yakınlarına, kalanlara Allah sabırlar versin. Ulkemizin başı sağ olsun. Allah bir daha boylesine afetler inşallah yaşatmasın. Bizim ulkemiz bir olduğunda, beraber odluğunda neler yapabileceğini gosteriyor. Deprem surecinde orda gorev almış butun AFAD calışanları, diğer organize olmuş butun herkese ulkemiz adına, sporcular adına, takımım Fenerbahce adına teşekkur ediyorum. Orada gorevlerini yapmaya calışıyorlar en iyi şekilde. Bircok canın kurtulmasına vesile oldular. Bir kez daha onlara teşekkur ediyorum, iyi ki varlar. İnşallah Allah bir daha ulkemizi boyle depremlerle, felaketlerle imtihan etmez. Bunlar kolay şeyler değil. Allah ulkemizi, insanımızı korusun" acıklamasında bulundu."SEZON SONUNDA TARAFTARIMIZI MUTLU ETMEK İCİN HER ŞEYİ ORTAYA KOYACAĞIZ"Fenerbahce'nin bu sezonki hedeflerini de DHA'ya değerlendiren Belozoğlu, "Sezonun henuz başı. Yeni bir yapılanmamız var. Yeni bir takımımız var. Bir şeyleri konuşmak icin gercekten cok erken ama surecin nasıl gideceğini hep beraber gozlemleyeceğiz. Henuz daha ligin başı olması itibariyle sezona iyi bir başlangıc yapmış olsak da ben yeni bir takım olduğumuzu, camiamızın, taraftarımızın, yeni oluşmuş bu takıma sabretmesi gerekeceğine inanıyorum. Kendi basın toplantımda da bunu dile getirmiştim. Daha zorlu sureclerimiz olacak. O yuzden sabırlı olup; takımımıza, bizlere guvensinler. İnşallah sezon sonunda onları mutlu etmek icin her şeyi ortaya koyacağız" ifadelerini kullandı.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / İbrahim ALİOĞLU