Mersin Tarsus Organize Sanayi Bolgesi (MTOSB) tarafından depremzedelere ulaştırılmak uzere hazırlanan yardım tırı, Mersin Valisi Ali İhsan Su'nun katılımıyla İzmir'e gonderildi.
MTOSB Muteşebbis Heyet kasım ayı toplantısı, Vali Ali İhsan Su başkanlığında gercekleştirildi. MTOSB hizmet binasında gercekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Suleyman Deniz, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdağan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yonetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, MTOSB Yonetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve muteşebbis heyet uyeleri katıldı.

Toplantının ardından Vali Su, MTOSB Başkanı Tekli, MTSO Başkanı Kızıltan, Muteşebbis Heyet Uyeleri ve sanayicilerin katılımı ile temel ihtiyac malzemeleri ve battaniyelerden oluşan yardım tırı, dualar eşliğinde Valilik-AFAD Mudurluğu koordinesinde İzmir'e uğurlandı.
MTOSB Başkanı Tekli, İzmir'de yaşanan depremin uzuntusunu derinden hissettiklerini belirterek, "İzmir'de yaşanan deprem afetinin uzuntusunu kalbimizde hissettik. Arama kurtarma ekiplerinin canla başla mucadelesine, saatler sonra gelen guzel haberlere şahit olduk. Milletimizin yardımlaşma, birlik ve beraberlik duygusunun ne kadar guclu olduğunu her zaman olduğu gibi yine gorduk. Zor gunlerde her zaman olduğu gibi bugun de yardıma koşmak herkesin gorevidir. Bizler de MTOSB sanayicileri olarak İzmir'in yanındayız. Afetin yaralarını hep birlikte saracağız. Bu acı depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Yaralı kardeşlerimizin de bir an once sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum" dedi. - MERSİN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı