ADANA'da Muhammet Bilal Bicer (32), eğlenmek icin gittiği mekanda giyim şekline yonelik kendisine laf atan Sinan Avcı'yı cıkan tartışmada bacağından tabancayla vurarak yaraladı. Polis ekipleri tarafından yakalanan Bicer, tutuklandı.
Olay, 25 Ekim akşamı Cukurova ilcesine bağlı Karslılar Mahallesi'ndeki bir eğlence mekanında meydana geldi. Muhammet Bilal Bicer'e girdiği eğlence mekanında muşterilerden Sinan Avcı, giyim şekline yonelik kendisine laf atınca tartışma cıktı. Tartışma sırasında Bicer, cebinden cıkardığı tabancayı 2 el ateşledi. Avcı, bacağından vurularak yaralanırken, Bicer kacarak kayıplara karıştı. İhbar uzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Sinan Avcı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, kacan şupheliyi yakalamak icin calışma başlattı.
GUVENLİK KAMERALARINDAN YAKALANDIAdana Emniyet Mudurluğu Asayiş Şube Mudurluğu'ne bağlı Cinayet Buro Amirliği ekipleri, kacan şupheliyi yakalamak icin 100'e yakın guvenlik kamerasının goruntulerini inceledi. Goruntulerden şuphelinin olay sonrası kiralık bir otomobile binip kactığı tespit edildi. Şuphelinin kactığı aracın başkası tarafında surulduğu belirlendi. 2 şupheli, saptanan adreslerinde yakalandı. Tabanca da ele gecirildi.
'KIZ ARKADAŞIMDAN AYRILMIŞTIM, CANIM SIKKINDI'Gozaltına alınan şupheliler daha sonra emniyete goturuldu. Bicer'in kactığı otomobili kullanan Ayhan S.'nin, ifadesinde olaydan haberi olmadığını soylediği oğrenilirken, Muhammet Bilal Bicer ise, "Olay gunu canım cok sıkkındı. Kız arkadaşımdan ayrılmıştım. Soz konusu şahıs mekana girdiğimde bana, kıyafetim uzerinden laf atınca ofkelendim. Silahımı cekip vurdum" dedi.Hastanedeki tedavisinin ardından ifadesine başvurulan Serkan Avcı da Bicer'i tanımadığını, neden saldırdığını bilmediği soyledi. Adliyeye sevk edilen şuphelilerden Ayhan S. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Muhammet Bilal Bicer, tutuklanarak cezaevine gonderildi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Can CELİK