Aşağı Londra'ya Hoşgeldiniz!
Richard Mayhew, sıradan bir işte calışan, tam anlamıyla sıradan bir gun gecirmekte olan, sıradan bir adamdır. Ta ki sıradışı bir tek şey yaptığı ana; Londra caddesinde yatmakta olan yaralı, gizemli genc bir kadına yardım etmek icin durduğu ana dek...
Bu anlık eyleminin ardından, Richard’ın hayatı bir daha asla sıradan olmayacaktır. Door olarak bilinen genc kadın, Aşağı Londra’dan gelmektedir; Londra sokaklarının altında uzanan ve yukarıdaki sıradan şehir tarafından farkına varılmayan, fantastik ve tehlikeli metropolden...
Door’un, bu tuhaf harikalar diyarına suruklediği Richard, artık vahşi kiralık katiller Croup ile Vandemar’ın bir adım onunde olmak, korku uyandıran Night’s Bridge’den gecmek, akıl sağlığını tehdit eden torenselleşmiş bir dayanıklılık sınavından sağ cıkmak ve Londra Canavarı ile carpışmak zorunda. Tum bunlar, eski hayatını geri almak icin...
Tabii Richard, Door ve Aşağı Londra’nın tumu icin felaket anlamına gelebilecek olan sır sayılmazsa!
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Yokyer-Neil Gaiman Yazar: Mike Carey Cevirmen: Damla Karadeniz Yayınevi: Cizgi Duşler Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 224 Ebat: 16 x 24 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786056976629