Ben, cizgi, konuşma balonlarının altında kalma tehlikesi yaşarken karikature başladım. Cok buyuk cizgicilerin sanat dolu kareleri ile soz balon mizahı az biraz kaynaşmış olsa da bir donem cizgiye pek haksızlık yapıldığını soylemek mumkun. Yılmaz abinin cizgileri ve oykuleri bu anlamda ic ferahlatan işlerdi. Oykuleri sozleri başrolde diyebilecekken, cizgi de cok guzel şeyler soyluyor. meraklısına bir istanbul oykusunde evrensel ve ozgun tatlar sunuyordu.

Otisabi oykulerini okumanın şansına erişen herkes bir Fransız, bir Belcikalı cizeri, İtalyanı kıskanmayı bırakır keyfine bakar. Otisabi bize dunyayı getirir. Guzel kareden, oykunun sinemasından taviz vermez. Bu cizgi romancıya cok mutlu eder. Ben Otisabi'nin maceralarının devam etmesinin mutluluğu ile doluyum. Bu incelikte işleri izlemek, okumak buyuk mutluluktur.

Cem Yılmaz

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Otisabi 9-Yavaş Yavaş Hepsini Yazar: Yılmaz Arslanturk Yayınevi: Komik Şeyler Hamur Tipi: 1. Hamur Ebat: 24 x 30 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786052115183