Bir Kadının Karşısında Yapılmaması Gerekenler

Konumuz kadınların bizlerden nefret etmemesine sebep olan hareketleri icermektedir. Konu ile ilgili ne istediğini bildiğimiz kadınların goruşlerinden derlemeler yaptık.
Bu derlemeler konum durum ve maliyet konusunda değişiklikler gosterdiğini duşunmemizi değiştirmemekle beraber on-yargısız bicimde yazılmıştır.
Bir Kadının Karşısında Yapılmaması Gerekenler
Sexuel gucunden bahsetmek Gaz cıkartmak Kotu kokmak İnsan icinde Burun karıştırmak Başka kadınlara gereğinden fazla nezaket gostermek. Aslında ben kadınlar tarafından cok beğenilen bir erkeğim i ifade eden cumleler Garson, temizlikci, vale gibi hizmet verenlere karşı kotu davranışlar sergilemek İlk gunden cinsel ilişkide bulunma eylemi Surekli cinsel icerikli kadına cinsel cağrışımlı Kufur edilmesi Uygunsuz bicimde oturmak ( bacaklarını acarak vb. ) Ozellikle aldatma gibi durumlarda “pişmanım” gibi cumleler kullanılması. Parası ile dunyayı ve hatta kadınları elde edebilirim tavırları Tum kadınlara mavi boncuk dağıtma durumu Herkes bana hayran davranışları Kendi kadınını ozel hissetmesini sağlayan hareketleri herkese gosterilmesi Fazla kontrol ve kıskanclık Az kontrol ve hic kıskanmama tavrı Olmazsa da olur demesine rağmen hareketlerde tutarsızlık Kadının hoşlandığı her şeyden hoşlanıyor hoşlanmadığı her şeyden hoşlanmıyor şeklinde yurumesi Surekli sen bilirsin, sen nereye istersen gidelim gibi gucsuzluk ifadeleri Ben erkeğim yapabilirim, sen kadınsın yapamazsın tavrı Ben yapmıyorsam sen de yapamazsın davranışı Ya benimsin ya kara toprağın tutumu Kadınlarla ilgili konularda bilmişlik taslaması ( Ağda, Adet zamanı gibi …) Kadının yanında başka kadınların popolarına veya goğuslerine bakma refleksi Yanında bir kadın varken arkadaşları ile diyaloglarında maco ve umursamaz davranışlar Yapılan fiziksel ( Kesilen, boyanan,değişen model sac gibi, alınan yeni objeyi) değişikliği fark etmemeleri Telefonla konuşurken uzaklaşma refleksi “Kimdi o”, sorusuna “arkadaşımın arkadaşı” gibi cevaplar verilmesi Arkadaşları yanındayken başka kadınların guzelliği yada guzel olan fiziksel ozellikleri ile ilgili konuşmaları Mac seyrederken sorulan sorulara cevap vermemeleri Fazla ozguven Ozguvensiz tavırlar Bıcı bıcı diye cocuk konuşmaları “Evlilik Bana gore değil !” gibi cumleler Daha once hayatına giren kadınlardan bahsedilmesi Diğer kadın arkadaşların hepsine gıcık olma durumu Temizlikci, ev duzeni sağlayıcı olarak derleyici toplaıcı misyonu yukleyen davranışlar Once yaşanan ilişkilerdeki kadın davranışları ile kıyaslanmak Konsol oyunları Erklerin arkadaşları ile bir araya geldikleri zamanlarda kadınları dışlamaları