Kara Girdap'a bakınca nasıl bir yansıma gorulur?
Galaksinin Koruyucuları ve X-Men, bu sorunun cevabını oğrenmek uzere. İki ekibin yıldızlarda buluşan aşıkları Star-Lord ve Kitty Pryde, kadim eşyayı Peter Quill’in babasından, artık Mister Knife adını almış olan duşmuş Spartax İmparatoru’ndan korumak icin caldılar. Ama Girdap, kendisine bakan herkese bir parca kozmik guc teklif ediyor. Boyle bir hazinenin talibi cok. Mister Knife, Girdap’ı geri istiyor ve yanında da Slaughter Lords ile Thanos’un oğlu var. Bu karanlık ayna, Deli Titan’ın butun mirasını Thane’e verebilir mi? Sonra, yıldızlararası carpışmalardan hic uzak duramayan Kreeler ve Suclayan Ronan var. Peter ve Kitty, bu kadim aynayı giderek artan tehditlerden koruyabilmek icin butun muttefiklerine ihtiyac duyacak - ki aralarında Storm, Beast, Captain Marvel, Nova ve kendi zamanlarından koparılmış orijinal beşli de var. Ustelik orijinal ekip, uzayda maceralar yaşamak icin aralarından ayrılan genc Cyclops’una yeniden kavuşabilir. Evrenin kaderi soz konusuyken bir ya da daha fazla kahraman, Kara Girdap’ın baştan cıkarmalarına kapılıp teklif ettiği hediyeleri alacak mı? Mutlak guc, Koruyucular’ı ve X-Men’i bozabilir mi?
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Kara Girdap Yazar: Brian Michael Bendis Yayınevi: Marmara Cizgi Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786056889899