KAYSERİ'de Sibel Aslan, boşandığı eşi Onur D.'nin kendisine şiddet uygulayarak, olumle tehdit ettiğini belirterek, sosyal medya aracılığıyla yardım istedi. Aslan, "Arkamda gozu yaşlı bir evlat bırakmak istemiyorum. Bir kadın cinayetinin haberi olmak istemiyorum. Ben olmeden sesim olun" dedi.
Kayseri'de yaşayan Sibel Aslan ile Onur D., 6 yıl once evlendi. 5 yıl evli kalan ve 1 cocukları olan cift, şiddetli gecimsizlik nedeniyle gecen yıl boşandı. Ayrılmalarına rağmen Onur D., eski eşi Sibel Aslan'ı rahatsız etmeyi surdurdu. Genc kadın, boşandığı eşinin kendisini darp ettiği yuzu kanlı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak yetkililerden yardım istedi. Aslan yaptığı paylaşımda, "Arkadaşlar lutfen bana yardım edin. Karşımda madde bağımlısı olan bir insan var. 6 sene once evlendim. 1 sene once de anlaşmalı boşandım ama halen kurtulamadım. Benden şans istiyor. Defalarca verdim ama sonuc aynı. Hep ben zarar goruyorum ama artık sırf o barışmak istiyor diye barışmak istemiyorum. Bu adamdan korkuyorum" diye konuştu.
'ARKAMDA GOZU YAŞLI EVLAT BIRAKMAK İSTEMİYORUM'Yardım isteyen Aslan, "Barışma isteğini reddettiğim icin hayatımda birinin olduğunu ve onunla ilişkim olduğunu duşunup cevremdeki tum erkek tanıdıklarıma ulaşıp onları tehdit edip, ahlaksız sorular soruyor. Kafasında kurduğu şeylerden oturu benim onu ihanet ettiğimi ve namussuzluk yaptığımı soyluyor. Bu durum onda artık hastalık haline gelmiş durumda. Beni oldureceğini, yok edeceğini son olarak da kendisine sıkacağını soyluyor. Defalarca uzaklaştırma almama rağmen Onur'u durdurmaya yetmiyor. Gerekli cezayı alması icin benim sesim olun, paylaşın lutfen. Arkamda gozu yaşlı bir evlat bırakmak istemiyorum. Bir kadın cinayetinin haberi olmak istemiyorum. Ben olmeden sesim olun" ifadelerini kullandı.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Olcay DUZGUN