Şeytana bile pabucunu ters giydirecek kadar tuyunuz varsa ne ala size. Para, tip ve karizmanızın olmayaşına bir şeytan tuyu dikin gitsin.
Şeytan tuylu erkekler, kadınlara karşı bir haltlar yediğinizde ustune tuy dikmeniz yeterli olur. "Ağzından girdim, burnundan cıktım istediğim şeyi yaptırdım" deriz. Peki kadınları etkisi altına alan bu sır ne?

"Ah o kadar tatlı baktı ki icim eridi." Kadınlardan en cok duyduğumuz sozlerden biridir. "Ne var bu bakışta bizde bakıyoz" demeyin beyler okuzun trene baktığı gibi bakmak var birde icten ve samimi bakmak var. Bakmak var bakmak var. Kadın bakışlarda ozel hissedilmek ister, sadece kendisine oyle bakılsın ister. Ona ozel bir bakış bulursanız şansınızın yaver gitmesi olanaklıdır. "Bir bakış attın kalbimi yaktın" kelimesine itafen yakın gonulleri, kalpleri beraber yanın.

Kendine emin guluşlere bayılıp biten kadınlar iyiki varsınız. Muhteşem dişlere sahip ol, birde kendine guvenerek kadının gozlerinin icine bakarak kocaman gul iş bitmiştir. Bir guluşe tav olan kadınlarımız cok şey istemiyor." Guzel gulene aşık ol mesela " diye klişe lafları soylerken dilimizde tuy bitti. Unutmayın hayat gulunce guzeldir.

Enerji, kadın-erkek farketmeksizin herkesi etkiler, cevreye verilen yuksek enerji hayatınızı komple etkiler. Meditasyon yapabilir, enerjinizi kontrol altına alıp kadınları yuksek enerjinizle keninize cekebilirsiniz. Evin ve sigortan bile olmasa enerji sayesinde sizden elektrik alırlar. Kadınlardan bir cay icelim o zaman denildiğini duyar gibiyim.

Ne istediğini iyi bilen erkeklerimiz ne kadar da cekicidir değil mi? Kendinden emin tavırlarla doğrularından şaşmayarak bilgi yuklu bir bicimde karşına gecer ve sen cumlerlerinin arasında bir bakmışsın kaybolmuş gidiyorsun. Şeytan tuyunun en buyuk etkeni tatlı dildir. "Tatlı dil yılanı deliğinden cıkarır". Kadınları da aklını başlarından cıkarıyorlar.

Olaylar orgusu icerisinde hicbir şeyden etkilenmeyip buyuk bir soğukkanlılıkla olayları halleden, insanları bazen sinir eden bir sakinlikleri vardır. Bu sakin ve rahat erkekler en cazip olanlarıdır. Hey hey adamım ama sakin ol.

Mimiksiz, sempatiklik olmaz diye duşuyorum. Şeytan tuyunun yandaşıdır sempatiklik. Mimiklerini iyi kullanmazsan ne kadar yakışıklı ya da tatlı olursan ol cope at gitsin o suratı. Jest ve mimikleri insanların kendileri gibi tam anlamıyla dışarıya doğru endeksleme yonudur. Bu ozelliğiniz yoksa maalesef cop adamdan farkınız kalmaz. Tek kaş kalkmalı beyler.

Bunlara sahip olduktan sonra olan sonuc budur. Doktor olarak ben size care buldum. Şimdi sıra sizde, bol hastanızın olması dileğiyle.
Kaynak