June ve Day, Cumhuriyet’in Los Angeles karargÂhından kactıktan sonra isyancı Vatanseverler tarafından bir anlaşmaya mecbur bırakılır ve boylelikle ozgurluğun bir bedeli olduğunu oğrenirler.
Koloniler’e guvenli geciş ve Day’in kardeşini kurtarmak icin alacakları destek karşılığında sadece devrimin yonunu değiştirmekle kalmayacak, aynı zamanda sonsuza dek hayatlarını da değiştirebilecek bir gorevle karşı karşıya kalacaklardır.
June bu teklifin sonuclarını değerlendirirken, Vatanseverler’in yanılmış olma ihtimallerini de duşunmeye başlar. Belki de devrim kayıptan, intikamdan, ofkeden ve kandan fazlası olmalıdır.
Secmen Primo olmuştur. Başa gecen oğlu Anden’in iktidarı altında Cumhuriyet kaosa adım adım yaklaşmaktadır. Artık June ve Day’in Vatanseverler denen isyancı gruba katılmaktan başka careleri kalmamıştır. Ama taraf secmenin bir bedeli olacaktır... Vatanseverler’in onlara guvenebilmesi icin June ve Day’in yeni Secmen’i oldurmeleri gerekir.
June ve Day devrim hakkında daha cok şey oğrendikce kuşkuları artar. Ya Anden, Secmen babasına hic benzemiyorsa? Ya bu yeni bir başlangıc yapmaları icin buyuk bir fırsatsa?
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Deha-Cizgi Roman Serisi 3 Yazar: Marie Lu Yayınevi: Pegasus Hamur Tipi: 1. Hamur Ebat: 15,5 x 24,5 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786052996423