DVD ve Netflix yokken betamax video vardı! Turgut Ozalp video kaset doneminden bu gune, tarihe damga vuran kult filmleri cizgileriyle anlatmaya devam ediyor.
"Turgut inanılmaz yetenekli bir sanatcı ve cizimlerinde resmedilmekten onur duyuyorum. Onunla birlikte başka calışmalar da yapmaktan, cizimleriyle bulunduğu katkılar icin de onur duyuyorum. Turgut yalnızca harika bir sanatcı değil, aynı zamanda altın kalpli ve yetenekli gercek bir arkadaş."
Loren Avedon - No Retreat No Surrender 3: Blood Brothers (1990)
"Bu kitapta yer almaktan onur duyuyorum. Hayranım ve cok yetenekli bir sanatcı tarafından yapılan bu guzel sanat eserlerini takdir ediyorum. Cok sevdim!"
Merete van kamp - Mission Kill (1986)
"Filmlerdeki dovuş sanatlarını ve o efsaneleri sunan, harikulade illustrasyonlarla dolu inanılmaz bir kitap. Bizim neslimizin en onemli ve etkili aksiyon starları cok gercekci tasarımlarla tasvir edilmiş. Bu kitapta yer alan Bloodsport filmi Karma dovuş sanatları (MMA) devrimini başlatmıştı. Ben de filmde muaythai şampiyonu Paco karakterini canlandırmış ve inanılmaz dovuş sahneleriyle Thai boksunu dunya capında milyonlarca hayrana tanıtma fırsatı bulmuştum. Bu onemli sanat eseri icin teşekkur ederim Turgut."
Paulo Tocha - Bloodsport (1988)
"Yıllardır Turgut'un sanatının hayranı ve takipcisiyim. Calışmalarına dahil olmak kariyerimde onemli bir nokta oldu."
Dona Speir - Picasso Trigger (1987)
"Turgut eserlerinde yaratıcılığı, aksiyonu ve hareketliliği yakalamış. Stil ve canlılığın guzel bir kombinasyonudur bu tam olarak!" MELANIE Good -
Psycho Cop Returns (1993)

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Betamax Video-2 Yazar: Turgut Ozalp Yayınevi: Karakarga Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 208 Ebat: 16,5 x 23 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786057865885