İstanbul maceralar,hikayeler ile dolu bir şehir. Her koşesi ,duvar dipleri,toprağın altı,kaldırımların kenarı bile ....Bu sadece onlardan biri… Doğu Yurur'un ilk işi olan bu calışma ,kasıntısız ve rahat anlatımı ile gunumuz bağımsız cizgi roman akımının Turkiyede ki ilk orneklerinden biri.
-Konu ve cizimler harika. Doğu tam manasıyla dokturmuş. Bence bağımsız cizgi romanın Turkiye'deki ilk orneği. Mağazamızda boyle bir eserin bulunması gurur verici.
-Mişel Simoni Gerekli Şeyler-
-Doğu Yurur'un grafik anlayışını ve cizgisini cok beğendim. Konuları itibariyle de kendine has cok guzel bir dunya yaratmış. Kardeşime cok cok başarılar diliyorum.
-Varol Yaşaroğlu Grafi 2000-
-İstanbul Odyssey cok eğlenceli, naif ve bizden olmuş. Bir cırpıda okudum. Doğu Yurur'un emeğine sağlık.
-Sumeyye Kesgin Cizer-
-Son yıllarda okuduğum en eğlenceli cizgi romanlardan biri.
-Ertan Ergil JBC Yayıncılık-
-Avrupa ve Amerika'da heyecanla takip ettiğim bağımsız cizgi romanlar, şimdi Turkiye'de doğu Yurur'un farklı hikaye ve eğlenceli cizgisiyle. Takipteyim, Doğu
-Necmi Yalcın Illustrator/Storyboard Artist-
-Dunyada gitgide populerliğini arttıran, cizgi roman Oscarları Eisner Odulleri'ne ambargo koymaya başlayan bağımsız cizgi romanın cizgisiyle, anlatım ve hikayesiyle Turkiye'deki ilk gercek orneği. İleride yurtdışında yayımlanabileceğine inandığım bir eser.
-Burc Uner Editor/Cevirmen-
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 64
Baskı Yılı: 2014
Dili: Turkce
Yayınevi: Arka Bahce Yayıncılık
Kitap Adı: İstanbul Odyssey Cizer: Doğu Yurur , Doğu Yurur Yayınevi: Arka Bahce Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9789759050924