Derinliklerde Gizlenenler (No. 649; Yazan: Mauro Boselli; Cizen: Alessandro Piccinelli)
Kadim Maya efsanelerine gore tanrılar insanoğlundan once başka ırklar da yaratmışlardı. Bunlardan biri olan yılan-adamlar kendilerini zaman icinde derinliklere saklamışlardı, ama elbette fırsatını bulduklarında yuzeye cıkmayı da unutmuyorlardı. Bir gece El Morisco'nun evine sığınan arkadaşları, yaşlı buyucuyu inanılmaz bir maceraya surukleyeceklerdi.

Villa Dıago'nun Gizemleri (No. 650; Yazan: Mauro Boselli; Cizen: Alessandro Piccinelli)
Issız bir konağın icinde, karanlığın gucleri sessizce bekliyordu. Cevreyi saran dedikodulara gore, bir zamanlar o topraklarda yaşayan bir İspanyol soylusu, guc sahibi olmak uğruna ruhunu derinliklerde yaşayan bir ırka satmıştı. Teks ve arkadaşları inanılmaz gorunen gerceklerle karşılaştıklarındaysa iyilik ve kotuluğn arasındaki bitmeyen savaşın yeniden başlaması kacınılmazdı.

Teks ve dostları bu kez, doğaustu guclere karşı savaşıyor… Derinliklerde hapsedilmiş kadim bir ırk yuzeye cıkmaya kalkışırsa...
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Cizgi Duşler
Kitap Adı: Tex Aylık Seri 23 - Derinliklerde Gizlenenler - Villa Diago'nun Gizemleri Yazar: Mauro Boselli Gorsel Uygulama: Hakan Aysal Yayın Editoru: Murat Sevgikuranlar Cevirmen: Zeynep Akkuş Cizer: Alessandro Piccinelli Yayınevi: Cizgi Duşler İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786059154697