Genclik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Medipol Başakşehir'in UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nun 3. haftasında İngiltere temsilcisi Manchester United'ı 2-1 yenmesinden dolayı gururlu olduklarını soyledi.
Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan macı izleyen Bakan Kasapoğlu, karşılaşma sonrasında basın mensuplarına acıklamalarda bulundu
Kasapoğlu, sozlerine 5 gun once İzmir'de meydana gelen depremi hatırlatarak, "Cuma gunu depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. İnanıyorum ki bu yaraları hep birlikte guclu bir şekilde saracağız. Rabbim, milletimizi ve insanlığı bu tur felaketlerden korusun. Duamız ve temennimiz bu." diye başladı.
Alınan galibiyetten dolayı gurur duyduklarını aktaran Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Bugun Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Başakşehir, bu zor gunlerde bizi cok mutlu etti. Şampiyonlar Ligi, en prestijli organizasyonlardan bir tanesi. Bu cercevede takımımızın aldığı sonuc gurur verici." ifadelerini kullandı.
Bakan Kasapoğlu, turuncu-lacivertli ekibin taktiksel anlamda ustun bir oyun sergilediğini aktararak, "Boyle bir sonucun ortaya cıkması apayrı bir gurur. Başakşehir'in bugun aldığı bu galibiyet, spor tarihimizde cok onemli bir yer kaplayacağına inanıyorum. Temsilcimizin bundan sonraki maclarda da bu performansı surdureceğine inanıyorum. Başta sporcularımızı, hocamızı ve Başakşehir camiamızı tebrik ediyorum." değerlendirmesini yaptı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Mehmet Ozcan