Fraport TAV Antalyaspor'un forvet oyuncusu Dever Orgill, kırmızı-beyazlı takıma transfer olduğu icin mutlu olduğunu belirtti.
Kulubun YouTube kanalında beşincisi yayımlanan "Soru-Cevap" programında acıklamalarda bulunan Orgill, babasının desteğiyle futbola başladığını ve kendisini geliştirdiğini soyledi.
Ailesinde başka futbolcuların da olduğunu anlatan Orgill, oğlunun ileride profesyonel bir futbolcu olmasını istediğini dile getirdi.

Turkiye'ye gelmeden once nasıl bir deneyim yaşayacağı konusunda herhangi bir fikrinin olmadığını ifade eden Orgill, "Turkiye'ye geldiğimde cok misafirperver bir ulke olduğunu gordum. İnsanlar cok sıcak. Once Ankara'ya geldim. Orası da guzel bir şehir. Şimdi Antalya'dayım. Ailem Antalya'yı cok sevdi." dedi.
Antalyaspor'da forma giymeyi kendisinin de cok istediğini anlatan 30 yaşındaki futbolcu, "Kendimi buraya ait hissediyorum. Antalyaspor'a transfer olduğum icin cok mutluyum." diye konuştu.
Orgill, ulkesi Jamaika'nın Antalya ile benzerlikleri olduğunu vurguladı.
Antalyaspor'da tam anlamıyla aile ortamının bulunduğuna işaret eden Orgill, kulupte antrenorler, destek ekibi ve personelin kendisine cok yardımda bulunduğunu kaydetti.
Dever Orgill, Turkiye liginin kendi oyun tarzına uygun olduğuna dikkati cekerek, "Turkiye'de cok sayıda yıldız oyuncu bulunuyor. Ozel yetenekleri olan oyuncular var. Bu deneyimi yaşamak benim icin eşsiz." ifadelerini kullandı.
Antalyasporlu taraftarlara da destekleri icin teşekkur eden Orgill, "Bizlere inandıklarını duşunuyorum. Bizi desteklemeye devam etsinler. Her şeyi en doğru şekilde yapıp puan tablosunun ust sıralarında yer alacağız." değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Antalya Spor Klubu