2020 yılında Avustralya Acık'ta yarı final, Amerika Acık'ta final oynama başarısı gosteren unlu Alman tenisci Alexander Zverev, ozel hayatıyla gundemde yer almaya devam ediyor.
Unlu teniscinin eski kız arkadaşı Alman model Brenda Patea, gectiğimiz gunlerde verdiği roportajda unlu tenisciden 20 haftalık hamile olduğunu duyurdu. "Alex'ten bir cocuk bekliyorum" diyen Patea, "Şu an Alex'le herhangi bir iletişimimiz yok ve acıkcası cocuğumun velayetini de onunla paylaşmayı planlamıyorum. Bu benim icin soz konusu değil. Cocuğumu tek başıma buyutmek icin iyi imkanlara sahibim" ifadelerini kullandı.
[h=3]"COCUĞUMU TEK BAŞIMA BUYUTECEK İMKANLARA SAHİBİM"[/h]Planlı bir şekilde hamile kalmadığını belirten unlu model, "Ancak onun uyumlu ve duzgun bir ortamda buyumesini sağlamak icin her şeyi yapacağım. Cocuğumu tek başıma yetiştirebilme şansına sahibim" şeklinde konuştu.
1 yıllık ilişkisini Ağustos ayında noktalayan Brenda Patea, "Daha once krizler yaşadık ve sonrasında Alex'le ilişkimizi sonlandırdık. Cunku hayata dair farklı goruşlerimiz var. Bir sporcuyla birlikte olan herkes, bu durumlara boyun eğmek zorundadır" demişti.
[h=3]MURAT YAĞCI İLE AŞK YAŞAMIŞTI[/h]Unlu model 2018 yılında eski Survivor yarışmacısı olan oyuncu Barış Murat Yağcı'yla da aşk yaşamıştı.
[h=3]ŞİDDET OLAYIYLA GUNME GELMİŞTİ[/h]Unlu tenisci Alexander Zverev, gectiğimiz gunlerde sevgilisi Olga Sharipova'ya şiddet uygulamasıyla gundemde yer almıştı. Sharipova, Zverev'in kendisini yastıkla boğmaya calıştığını dile getirmişti.