AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilcesine ailesini ziyarete giden Aliye Kacmaz'ın labrador cinsi kopeği, iddiaya gore bahcesine girdiği karşı komşu T.A. tarafından tufekle vurularak olduruldu. Kopeğinin vurulduğunu goren Aliye Kacmaz, gozyaşları icinde, "Ne yaparım ben sensiz" diye fenalık gecirdi. Olayın ardından ifadesi alınan T.A. serbest bırakıldı.Antalya'da oturan Aliye Kacmaz, labrador cinsi 'Ateş' adlı kopeğini de yanına alarak birkac gun once Dinar'a bağlı Duman koyunde oturan ailesini ziyarete gitti. Aliye Kacmaz'ın kopeği, dun sabah saatlerinde karşı komşu T.A.'nın bahcesine girdi. Durumu fark eden Aliye Kacmaz da kopeğini almak icin bahceye gitti. Bu sırada T.A. tavuklarına saldırdığı gerekcesiyle tufekle kopeğe ateş etmek istedi. 'Yapma' diyerek araya girmeye calışan Aliye Kacmaz'a aldırış etmeyen T.A. tufekle kopeğe bir el ateş etti. Kopeği gozleri onunde vurulan Aliye Kacmaz, hemen hayvana mudahale etmek istedi. Silah sesini duyan diğer aile uyeleri de Aliye Kacmaz ve kopeğinin yanına geldi. Kopeğinin olduğunu anlayan Aliye Kacmaz gozyaşlarına hakim olamadı. Kopeğine sarılan Aliye Kacmaz, "Ateş, oğlum kalk. Gozleri acık gitti. Bana doyamadı oğlum. Ben sana vurmaya kıyamıyordum kalk oğlum. Ne yaparım ben sensiz. Seni cok seviyorum" diyerek gozyaşlarına hakim olamadı.Haber verilmesi uzerine gelen jandarma ekipleri, Aliye Kacmaz'ın şikayetci olması uzerine kopeği vuran T.A.'nın ifadesine başvurdu. Karakola goturulen T.A. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, olayla ilgili soruşturmanın surduğu belirtildi.

- AfyonkarahisarKaynak: Demiroren Haber Ajansı / Tahsin BAYTAR