SNOB MAGAZİN& ;KASIM & ARALIK SAYISINI VE GULBEN ERGEN ROPORTAJINI AŞAĞIDAKİ LİNK UZERİNDEN OKUYABİLİRSİNİZ
https://dergilik.com.tr/magazine/snob-magazin-kasim--aralik-0/55432
Başkanı olduğu 'Cocuklar Gulsun Diye Derneği' catısı altında 40. Anaokulunu Denizli'de acan Gulben Ergen, "Coğu kadının şiddet ve cinsel istismara maruz kaldığı bir ortamda yıllardır dimdik ayakta duruyorsunuz? Bunun sırrı nedir?" sorusuna flaş bir yanıt verdi. Ergen, "Kim bilir belki sizin duymadığınız cok acı dramlarım vardır benim de... Kullerinden doğmak nedir iyi bilirim. Gozyaşını silip gulumsemek nedir onu da iyi bilen kadınlardanım" dedi.
Cocuklarına bırakacağı mirası acıkladı
Cocukları Atlas, Ares ve Guney'e bırakacağı en buyuk mirası da ilk kez acıklayan Ergen, "Kurucusu ve başkanı olduğum 'Cocuklar Gulsun Diye Derneği' cocuklarıma bırakacağım en değerli mirasım. Ben oldukten sonra şarkılarım, dizilerim, filmlerim her şey gelip gecebilir ama acılması icin buyuk mucadele verdiğim, yıllarıdır calışıp cabaladığım goz bebeğim anaokullarımızda bayrağımız dalgalanmaya, cocuk sesleri şakımaya hep devam edecek." şeklinde konuştu. Gulben Ergen, 'Cocuklar Gulsun Diye Derneği' ile 40. anaokulunu gectiğimiz hafta Denizli'nin Civril ilcesinde acmıştı.
'En buyuk zararı muzik sektoru gordu'
Covid-19 salgınında en buyuk zararı muzik sektorunun gorduğunu ifade eden Ergen, "Eğlence sektoru acısından cok ama cok uzgunum. Koskoca bir sektor cok huzunlu. Once muzik durduruldu... Sahnemiz, muzisyen arkadaşlarım, ses, ışık, kostum, ulaşım daha niceleri işsiz kaldılar. Cok ağır bir durum." sozleriyle uzuntusunu dile getirdi.
Kaynak: Snob Magazin