Bir cok erkek tarafından kullanılan klişeleşmiş sozler vardır. Bir cok erkek başı sıkıştıkca bu sozleri kullanır. Bu basma kalıp sozler, her erkek icin aynı anlama gelmektedir. Bu sozlerin anlamlarını merak ediyorsanız, buyrun hep birlikte bakalım…
1- ’YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?’
Anlamı: ‘Yemek neden hala masaya gelmedi?’
2- ‘HMMM EVET COK İLGİNC HAYATIM.’
Anlamı: ‘Sen hala konuşuyor musun?’

3- ‘YİNE NE YAPTIM????’
Anlamı: ‘Yine nasıl yakaladın???’
4- ‘BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY’
Anlamı: ‘Bunun bilinen bir mantıklı acıklaması yok, boşuna uğraşma hicbir mantık kalıbına sokamazsın.’
5- ‘EVET TATLIM… HAKLISIN SEVGİLİM’
Anlamı: ‘Cevirisi yok.. onlar bu sozleri periodik olarak soylemeleri icin şartlandırılmıştır.’
6- ‘SEVGİLİM BİRAZ ARA VER, SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN’
Anlamı: ‘Şu elektrikli supurgeyi artık sustursan iyi olacak, filmin icine ettin!!’
7- ‘HEY, BUNU YAPMAK İCİN NEDENLERİM VAR’
Anlamı: ‘…Ve en kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olacak’
8- ‘HAFIZAM PEK İYİ DEĞİLDİR BİLİYORSUN’
Anlamı: ‘American Pie’ın sozlerini hatırlıyorum, ilk optuğum kızın evinin yolunu hatırlıyorum, bugune kadar ki butun arabalarımın teknik ozelliklerini hatırlıyorum ama senin doğum gununu unuttum’
9- ‘TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM’
Anlamı: ‘Ne soylediğin hakkında hicbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp cağırmazsın’
10- ‘BUNU ANLATMAK COK UZUN SURER’
Anlamı: ‘Bu lanet şeyin nasıl calıştığı hakkında hicbir fikrim yok’
11- ‘SENİ DUŞUNUYORDUM VE SANA BU GULLERİ GETİRDİM CANIM.’
Anlamı: ‘Koşebaşında gul satan kız tam bir afetti’
12- ‘SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZ..NERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM’
Anlamı: ‘Bizi kimse bulamayacak’
13- ‘BİLİYORSUN GUZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM’
Anlamı: ‘Senin cığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kotusuyle karşılaşma riskini goze alamam’
14- ’ENDİŞELENME TATLIM, ALT TARAFI KUCUK BİR KESİK’
Anlamı: ‘Aslında tam damarı kestim ama gebereceğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmeyeceğim’
15- ‘MUHTEŞEM GORUNUYORSUN’
Anlamı: ‘Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi gecireceğim’
16- ‘HANİ NEREYE DUŞTU?? BULAMIYORUM İŞTE!!’
Anlamı: ‘Yakalamak icin ellerimi actım ama yakalayamadım, dolayısıyla attığın gibi kendin bul’
18- ‘ELBETTE SENİ DİNLİYORDUM TATLIM; SADECE AKLIMDA BİR SURU KARMAŞIK ŞEY VAR’
Anlamı: ‘Şu karşıdaki kızıl bombanın erkek arkadaşı var mı yok mu, kafam ona takıldı da’