ZONGULDAK'ın Devrek ilcesinde, depremzedeler icin toplanan yardım kutuları arasında bir lise oğrencisinin bıraktığı mektup gorenleri duygulandırdı. Lise 2'nci sınıf oğrencisinin "Cebimdeki harclığımla elimden geldiğince bir şeyler yapmak istedim. Bir kişinin bile ufak bir ihtiyacını giderebilirsem ne mutlu bana" ifadeleri yurekleri ısıttı.
İzmir'in Seferihisar ilcesi acıklarında meydana gelen depremin ardından depremzedelere destek olmak icin Devrek Belediyesi ile Devrek Kent Konseyi, 'Şimdi Yaraları Sarma Zamanı' kampanyası başlattı. İlce halkının yoğun katılım gosterdiği kampanyaya bağışta bulunan bir lise oğrencisi ise depremzedeler icin harclıklarıyla hazırladığı kişisel bakım urunlerinin bulunduğu yardım kutusuna mektup bıraktı. Kutuyu acan gorevlilerin fark ettiği mektupta, "Ben lise 2'nci sınıf oğrencisiyim. Cebimdeki harclığımla elimden geldiğince bir şeyler yapmak istedim. Bir kişinin bile ufak bir ihtiyacını giderebilirsem ne mutlu bana. Gecmiş olsun herkese, hepimiz yanınızdayız" yazısı gorenleri duygulandırdı.İlceden TIR'a yuklenen, hijyen seti, elektrikli ısıtıcı, battaniye, şişe su, dezenfektan, kolonya, pil, maske, cocuk bezi gibi urunlerden oluşan malzemeler, mektupla birlikte İzmir'e gonderildi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Gurkay GUNDOĞAN