Biz erkekler genelde babalarımızı rol model alarak ve annelerimiz gibi kadınlara yonelerek olgunlaştırmaya calıştığımız bireysel gonul ilişkilerimize yon vermeye calışıyoruz.
Bu durum bizden onceki nesiller icin gecerliliği olmakla beraber. Gunumuzde hem kadın hem erkek icin değişmiş durumda.
Eskiden erkek, kadın ilişkilerinde daha cok gorsel ve birebir iletişim ile ilerleyen bireysel diyaloglar, gunumuzde internet ile birlikte gelişen ve daha fazla etkileşime giren insanlar ile farklılaşmakta. Erkek olarak bizlerin artık babalarımız gibi davranarak annelerimiz gibi kadınlarla birlikte olması pek de mumkun değil.
Nihayetinde bu durum aslında doğru da değil. Cunku siz babanız değilsiniz karşınızdaki kadın da anneniz değil.
Sizlere bir kac hareket tarzı ile ilgili onerilerde bulunmak isteriz ;
KARŞINIZDAKİ KIZ ARTIK HERŞEYİ BİLİYOR
Oncelikle karşınızdaki kız onceki nesillerdeki gibi dunyadan haberi olmayan ve sadece annesinin anlattığı dunyadan haberdar değil. İnternet hayatına en genc 20 li yaşlarında girdi ve aradığı her şeyi bu alanda bulabiliyor ve sizin kendinizi diğer erkeklerden daha ustun gostermek icin yaptığınız hareketlerin hepsini onlar da biliyor.
Dolayısı ile sakın abartılı hikayeler, olduğunuzdan farklı pozlarda bulunmayın.
ARTIK KADINLAR DA PARA KAZANIYOR
Eskiden sadece erkeklerin maddi ozgurlukleri varken artık gunumuzde kadınlar da maddi ozgurluklerine cok kolay bicimde erişebiliyorlar.
Dolayısı ile kazandığınız para veya yaptığınız işleri ile ilgili kendinizi abartan konuşmalar yapmaktan kacınmanızı oneriyoruz.
Ayrıca bu durum karşınızdaki kadının beklentilerini yukseltmek ve sizden farklı jestler beklemesine sebep olmamanız sizin icin faydalı olacaktır.
Unutmayın ki maddi dayanaklar ile kurulan ilişki sayesinde belki de cocuğunuzu doğuracak annelik yaparak yetiştirecek olan kadınla karşı karşıya olabilirsiniz.
GEREĞİNDEN FAZLA NEZAKET GOSTERMEYİN
Gereğinden fazla nezaket gunumuzde beyefendilikten cok cinsel konularda farklı seciminiz olduğu algılanabiliyor veya anne etkisinde fazla kalmış opsesif bir kişilik algısı uyandırabiliyor.
AYARINDA MACO OLUN
Fazla maco olmamaya gayret edin fakat unutmayın ki karşınızdaki bayan gizli gizli de olsa erkeği tarafından korunup kollandığını veya kollanabileceğini hissedebilmek ister.
Kısaca ornek vermek gerekirse evine bırakmak konusunda ısrarcı olmayın fakat, gidince beni aramanı rica ediyorum gibi orta sahiplenen cumleleri kurmaktan hastalandığında sadece “iyi misin tatlım” gibi cumlelerden kacınarak “hayatım lutfen kendine dikkat et ben seni rahatsız gormek beni uzuyor” gibi cumleleri kurmaya dikkat edin.
Kısaca sahiplenildiğini orta sert cumleler ve davranış bicimde yansıtmaya gayret edin…
Yeni Nesil Kadınların Beklentileri değişiyor ve eğer siz bu değişime uyum sağlayamazsanız yalnız kalabileceğiniz ihtimalini goz onunde bulundurun, ama kendi sahip olduğunuz donanımlar icerisinde değişin olmadığınız bir insan olmaya gayret etmeyin.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Erkekçe
- Yeni Nesil Kadınların Beklentisi