İşte bu konu aramızda en cok konuştuğumuz ve sizin de aydınlığa kavuşturmak istediğiniz bir konu olduğunu duşunduğumuz cok onemli bir konu.
Kadınların sokaklarda gunumuz muziklerinden dolayı Turkcemizi de değişime uğratan sokaklarda arkadaşlarına “Donjam Ben Sea” = Seni geri arayacağım gibi anlamları olan garip konuşmalar gibi bizim tarafımızdan garip ve itici karşılanmakata olan konulardan biridir.
Şimdi arkadaşlar bu konuyu etrafımızdaki tum erkek arkadaşlarımızla istişare yaparak bir mini anket oluşturduk.

Anketi sizlerle de paylaşmak istiyoruz.
Sorular ana başlık altında toplanmakta ve kısaca şu şekilde oluşmakta ;
Kadınların Bebek gibi konuşma Hali hoşunuza gidiyor mu ?
Biraz daha actık ve benzetmeler yaptık.
Aşkitooom bu akşam sinemaya gudelummmuuu ? Ama şevgilim neden boyle yapıyosoon ? Sibelcim ackııım gibi Konuşma şekilleri hakkında ne duşunuyorsunuz.
3 şık sunduk ve sonuclar bizi hic hayrete duşurmedi.
a) EVET COK HOŞUMUZA GİDİYOR
b) OLMASA DA OLUR
c) HOŞLANMIYORUM

Anketimizin sonucunu yazının sonunda acıklayacağız.
Kadınların hem biz erkekler ile hemde yakın arkadaşları ve aile fertleri ile bu şekilde konuşuyor olmalarını kendi aralarında cok sempatik bulduklarını biliyoruz.
Bir nev i biz erkeklerin gereksiz olcude Maco tavırlar sergileyip aramızda yaptığımız macho konuşmalar gibi doğal karşılamaktalar.
Hatta bu durumu biz karşı cinsten olan erkek arkadaşları sevgileri veya eşlerine de kullanmaktalar. Bu duruma maruz kalan biz erkekler genelde nasıl hareket edeceğimizi bilemeyip uyum sağlama cabaları ile gercek anlamda maymun durumuna duşebiliyoruz. Aramızda bu iluzyona kapıldığını itiraf edecek kadar delikanlı arkadaşlarımızın cıktığını itiraf etme acık sozluluğunu de itiraf etmeliyiz.
Gelelim Mini Anket sonucumuza ;
Kadınların Bebek Gibi Konuşma Hali hakkında ne duşunuyorsunuz sorusuna, genel olarak verilen cevap bundan sonra gercekleştireceğimiz anketlerde aklımıza gelen her şıkkı koymamızın daha samimi olacağı sonucunu bizlere onaylamış oldu.
Aldığımız cevapların coğu yukarıda belirttiğimiz şıkları işaretlememek doğrultusunda oldu;
CEVAPLAR SECENEK DIŞI OLARAK ŞU ŞEKİLDE :
TİKSİNİYORUM,
NEFRET EDİYORUM,
DELİ OLUYORUM (KOTU ANLAMDA ),
İĞRENC HİSSEDİYORUM,
ONDAN UTANIYORUM,
BU YUZDEN SOKAĞA CIKAMIYORUM,
ve aralarında en yumuşakları olarak da
SAMİMİ BULMUYORUM,
YAPMACIK BULUYORUM oldu.

Evet ! biz de Kadınların Bebek Gibi Konuşma Halinden nefret ediyoruz. Peki ne yapabiliriz ya bu durumu kabul edip susacağı ya da karşımızdaki kadına bunu kibar bir şekilde soyleyeceğiz.Ama yapmamız gereken en onemli şey asla ama asla onlara uyum sağlayıp “ackııım, totolooom ” gibi cumleler kullanmamamız gerekmektedir….