Eğitim Bir Sen Diyarbakır Şubesi ile Turkiye Genclik Vakfı (TUGVA) İl Temsilciliği arasında genclere yonelik eğitim icin iş birliği yapacak.
Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Ramazan Tekdemir ve TUGVA İl Başkanı Mahmut Yağmur tarafından imzalanan protokol kapsamında, genclere yonelik eğitim ve aktivitelerin yapılması amacıyla protokol imzalandı.
Tekdemir, genclere yonelik genel ve kulturel kursların acılması, seminer ve yarışmaların duzenlenmesine katkı sunmak icin protokol imzaladıklarını soyledi.

Oğrencilere milli ve manevi değerleri aktarmak istediklerini kaydeden Tekdemir, şoyle konuştu:
"Cocuklarımıza milli ve manevi değerleri aktarım surecinde ceşitli kitaplar ulaştıracağız, etkinlikler yapacağız. Seminerler ve konferanslarımız olacak. TUGVA ile protokol yapmaktan son derece mutluyuz. İnanıyoruz ki bu calışma Diyarbakır'daki diğer sivil toplum kuruluşları icinde bir oncu ve ornek teşkil edecektir."
Yağmur ise yaklaşık 5 yıldır Diyarbakır'da faaliyetlerini yuruttuklerini belirterek, protokolun hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Mehmet Sıddık Kaya