- Sivas Belediyespor Teknik Direktoru Karadaş: "Kupada hedefimiz tur atlamak"
Sivas Belediyespor Teknik Direktoru Ozer Karadaş:
"Sivas'ı kupada en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz"
"Bu ligde isimler oynamaz"
SİVAS - Sivas Belediyespor Teknik Direktoru Ozer Karadaş, Ziraat Turkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda Van Spor ile oynayacakları musabakayı değerlendirdi. Karadaş, "İnşallah hedefimiz tur atlamak, kupada izleyenlere zevk vermek ve memleketimizi mutlu etmek" dedi.

Sivas Belediyespor, Ziraat Turkiye Kupası 3. Eleme Turu macında deplasmanda oynayacağı Van Spor macının hazırlıklarına devam ediyor. Antrenman sonrası İhlas Haber Ajansı'na ozel acıklamada bulunan Sivas Belediyespor Teknik Direktoru Ozer Karadaş, hedeflerinin kupada tur atlamak olduğunu belirterek, "Sivas Belediyespor olarak her iki kulvarda da başarıyla ilimizi temsil etmek istiyoruz. Kupada da Sivas Belediyespor bayağı bir işler yaptı. İnşallah hedefimiz tur atlamak, kupada izleyenlere zevk vermek ve memleketimizi mutlu etmek. Bu sene genc oyunculara biraz ağırlık vereceğiz. Gidebildiğimiz nokta neresiyse oraya kadar gitmek istiyoruz. Sivas'ı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. İnşallah genc oyuncularımız başarılı olurlar. Ellerinden gelen her şeyi yapacaklarına eminim. Van'dan iyi sonucla donebileceğimizi garanti edebiliriz, cocuklara inanıyorum ve guveniyorum" şeklinde konuştu.
"Şartları en iyi şekilde zorluyoruz"
Ligde ve kupada zorlu macların kendilerini beklediğini ifade eden Karadaş, "Gercekten cok yorucu bir surec. Van'dan geleceğiz, Bursa Karacabey'e gideceğiz. Bu yolculuklar bizi bayağı yoruyor ve hırpalıyor. Geniş bir kadro olması lazım. Şartları en iyi şekilde zorluyoruz. Genc oyuncularımız var. 3 mactır guzel sonuclar alıyorlar. Bundan da faydalanıyoruz. Guzel yerlerde de bulunmak istiyoruz. Ligde maliyetsiz bir takım kurduk. Cocukların enerjileri, sinerjileri ust seviyede. İnşallah hedefimiz play-off oynamak. Burada futbolcuların performansları cok onemli" diye konuştu.
"Bu ligde isimler oynamaz"
Karadaş, son olarak Van Spor macına galibiyet icin cıkacaklarını belirterek, "Van Spor ile bundan 1 ay once tekrar karşılaştık. Şampiyonluğa kurulmuş bir takım. Bu ligde koşup, mucadele edeceksin. Bu ligde isimler oynamaz. Mucadele edip cıkan, savaşan her takım yener. Bunun orneklerini biz burada gosterdik. Liderler geldi, şampiyonluk adayları geldi. İnandığın surece, koştuğun surece ve savaştığın surece kazanırsın. Bizlere bu imkanları sağlayan başta kulup başkanımıza ve yonetim kurulumuza teşekkur ediyorum" acıklamasını yaptı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / OĞUZHAN SARZEP