Gaziantep Futbol Kulubu'nun deneyimli file bekcisi Gunay Guvenc, cuma gunu evlerinde oynayacakları Beşiktaş macını dort gozle beklediklerini belirterek, 3 puan almayı hedeflediklerini soyledi.
Gaziantep Futbol Kulubu, Super Lig'in 8. haftasında evinde oynayacağı Beşiktaş macının hazırlıklarına devam ediyor. Kendi tesislerinde hazırlıklarına devam eden kırmızı-siyahlı ekibin kalecisi Gunay Guvenc, eski takımına karşı oynayacağı mactan 3 puan almayı hedeflediklerini belirtti.
"İZMİR DEPREMİNE COK UZULDUK"

İzmir'de yaşanan 6,6'lık depreme cok uzulduklerini belirten Gaziantep Futbol Kulubu'nun kaptanı Gunay Guvenc, "İzmir'de cok kotu bir olay yaşandı. Gaziantep Futbol Kulubu olarak vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Cok uzulduk. İnşallah ileride boyle şeyler yaşanmaz. Son haftalarda zaten cok uzucu olaylar yaşanıyordu. İzmir'deki deprem de ustune gelince kahrolduk. Konuşması kolay değil bu konular hakkında ben sosyal medyadan fotoğraflara dahi bakamıyorum. Dediğim gibi vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyor yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz" dedi.
"1 PUANA RAZI OLMAMAK ADINA HEP SAVAŞTIK"
Ligde 5. beraberliklerini aldıklarını ancak her zaman galibiyet almak icin sahaya cıktıklarını soyleyen Gunay Guvenc, "Futbolda genel olarak deplasmanda 1 puan iyidir. Ama biz bugune kadar hic bu duşunceyle maca cıkmadık. 1 puana razı olmamak adına hep savaştık. 3 puanı istiyoruz ama 5 beraberlik var şu ana kadar. Beraberliğe de puan veriliyor. Bardağın dolu tarafı o ama tabii ki kazanmamız gereken maclar da vardı bu beraberliklerin icinde. O yuzden en kısa zamanda kazanmak istiyoruz. Ligi iyi bir yerde bitirirsek kac tane berabere kalmışız cok onemli değil. Biz istediğimiz puanları toplayalım, ligi guzel bir yerde bitirelim. Berabere kalmışız kazanmışız fark etmiyor" ifadelerini kullandı.
"BEŞİKTAŞ MACINI DORT GOZLE BEKLİYORUM"
Eski takımı Beşiktaş'a karşı evlerinde oynayacakları macta 3 puan hedeflediklerini vurgulayan Gunay Guvenc, "Beşiktaş macını dort gozle bekliyorum. Takımımız da dort gozle bekliyor. Beşiktaş macı oynayacağımız buyuk maclardan birisi. Beşiktaş gibi guclu bir camia gelecek Antep'e. Her zamanki gibi onları en guzel şekilde ağırlayacağız. Benim icin duygusal bir mac. Cok sevdiğim bir camia. Beni bilen bilir 3 senem cok guzel gecti Beşiktaş'ta ve şampiyon olduk. Şimdi rakip olacağız. Takım olarak hazırlanıyoruz. Beşiktaş'ın son haftalarda bir duşuşu var gibiydi. Ancak son macları gorduk, Beşiktaş halen cok guclu bir rakip. Şampiyonluğun en buyuk adaylarından biri. Kazanmak icin her şeyimizi vereceğiz. Fair-play acısından, mac zevki acısından guzel bir mac olmasını diliyorum. Tabii ki 3 puanı almak istiyoruz bu macta" şeklinde konuştu.
"TRANSFERİM KONUSUNDA GORUŞMELER VAR"
Bu sezon Gaziantep FK ile sozleşmesi bitecek olan deneyimli file bekcisi Gunay Guvenc, transfer soylentileri hakkında acıklamalarda bulunarak, "Transferim konusunda goruşmeler var. Ben kendimi cok fazla on plana atmak istemiyorum. Burada Gaziantep FK'nın başarısı onemli. Biz onun icin savaşıyoruz. Kulubum benimle konuşmaya başladı. Yavaş yavaş ilerliyoruz zaten acelemiz de yok. Onceliğimin burası olduğunu kulup de biliyor. O yuzden konuşmalar devam ediyor. En yakın surede bir sonuc olur benim şahsım adına. Burada olmaktan mutluyum. 2,5 senem cok guzel gecti Gaziantep'te. Antepli oldum artık. Hayırlısı olsun" diye konuştu.
(Ahmet Demir - Said Vakkas Yağcı/İHA)
Kaynak: İhlas Haber Ajansı