AK Parti Adıyaman Merkez İlce Başkanlığı Kasım ayı ilce danışma meclisi toplantısı İlce Başkanı Mustafa Alkayış başkanlığında gercekleştirildi.
Parti binasında gercekleştirilen danışma meclisi toplantısına Belediye Başkanı Suleyman Kılınc, İl Başkanı Mehmet Dağtekin, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, il genel meclis uyeleri, belediye meclis uyeleri, mahalle başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.
Toplantının acılış konuşmasını yapan Merkez İlce Başkanı Mustafa Alkayış, "AK Parti olarak tum teşkilat kademelerimiz ile sahadayız. AK Parti olarak uye sayımızı arttırmak icin merkez ilce teşkilatımız, il teşkilatımız, il genel meclis uyelerimiz, belediye meclis uyelerimiz, mahalle başkanlarımız, belde başkanlarımız ve teşkilatımızın tum kademeleri seferberlik halinde tam kadro olarak sahadayız. Amacımız AK Parti camiamızı, ailemizi daha da genişletip Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız liderliğinde 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemektir. Bu buyuk davanın daha geniş kitlelere ulaşması icin girilmedik gonul bırakmayacağız. Adıyamanlı hemşehrilerimiz zaten her secimde her şartta partimize ve partimizin lideri Recep Tayyip Erdoğan'a teveccuhlerini sevgilerini gosteriyorlar, bizlerde bu ilgilerini uyelikleri ile taclandırma gayreti gosteriyoruz. Teşkilatımızın tum kademeleri bu hedefe odaklanmış bir şekilde calışmalarımızı gercekleştiriyoruz. Bizlerde bu vesile ile genel merkezimiz ile birlikte calışmalarımızı hassasiyetle surdurmeye devam ediyoruz. 2023 hedeflerimizi yakalamak icin elimizden gelen tum gayreti ortaya koymaya calışıyoruz. AK Parti Merkez İlce Kasım ayı İlce Danışma Meclisi toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
Toplantıda konuşan İl Başkanı Mehmet Dağtekin ise, "Merkez ilce danışma meclisi toplantımızın oncelikle hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Merkez İlce Başkanımız Mustafa Alkayış ve yonetimi teşkilatımız ile uyumlu calışmalar yuruterek calışmalarını hassasiyetle yurutuyorlar. Mahalle teşkilatlarıyla, koy teşkilatlarıyla bir teşkilatlanma orneği ortaya koyan Mustafa Alkayış başkanıma ve teşkilatına bir kez daha teşekkur ediyor, calışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
2023 hedeflerine durmaksızın ilerlendiğini dile getiren Belediye Başkanı Suleyman Kılıc ise konuşmasında, "2023 hedeflerine doğru bizlerde durmaksızın calışmalarımızı gercekleştirip teşkilatlarımız ile istişarelerimi her zaman gercekleştiriyoruz. Belediye meclis uyelerimiz ile birlikte teşkilatımızın bizlere verdiği sorumlulukları yerine getirip gundemimize aldığımız uyelik calışmalarını hassasiyetle yurutuyoruz" ifadelerini kullandı.
İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan'da konuşmasında, "Bu ulkeye hizmet edecek olan tek parti AK Parti'dir. Birlik ve beraberlik icerisinde yolumuza devam edeceğiz. İlimize hizmetlerin yanı sıra teşkilatımızın da calışmalarını yerine getirmeye calışıyoruz. Uyelik calışmalarımızı il genel meclisi uyesi arkadaşlarımızla surduruyoruz. Gercekleştirilen danışma meclisinin hayırlara vesile olmasını dileyerek, ilce başkanımız Mustafa Alkayış ve ilce yonetimine teşekkur ediyorum" şeklinde ifadeler kullandı. - ADIYAMAN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı