Gaziantep Futbol Kulubu'nun tecrubeli kalecisi Gunay Guvenc sezon sonunda sozleşmesinin bitmesi ve transfer iddiaları ile ilgili onceliğinin Gaziantep'te kalmak olduğunu soyledi. Kulubun kendisi ile goruşmeye başladığını dile getiren Gunay, yakın zamanda bir sonuca varılacağını ifade etti. Papy Djilobodji ise bu sezon yine goller atmak icin elinden geleni yapacağını belirtti.
Super Lig'in 8'inci haftasında sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak Gaziantep FK calışmalarına devam etti. Kulup tesislerindeki antrenmanda kırmızı-siyahlı takım ısınma ve cabukluk hareketleri ile kondisyon calışmaları gercekleştirdi. İdmanın son bolumlerinde ise cift kale mac oynandı. İdman oncesinde Gaziantep FK'lı futbolculardan Gunay Guvenc ve Papy Djilobodji basın mensuplarına acıklamalarda bulundu.
GUNAY GUVENC: "ONCELİĞİM GAZİANTEP FK"Tecrubeli kaleci Gunay Guvenc, sezon sonunda sozleşmesinin bitmesi ve transfer iddiaları ile ilgili onceliğinin Gaziantep FK takımında kalmak olduğunu vurguladı. Guvenc, "Gaziantep FK ile goruşmeler var. Kişisel olarak konuşmak istemiyorum. Burada Gaziantep FK'nın başarısı onemli. Kulubumuz benimle konuşmaya başladı. Yavaş yavaş ilerliyoruz. Acelemiz yok onceliğimin burası olduğunu kulup biliyor. Konuşmalar devam ediyor. En kısa surede bir sonuc olur. Burada mutluyum. Guzel zamanlar gecirdim Gaziantepli oldum artık. O yuzden hayırlısı olsun" dedi.
"MACLARA 1 PUAN ALMAK İCİN CIKMIYORUZ"5 beraberlik alan takımı ile ilgili konuşan Gunay Guvenc, beraberlik duşuncesi ile hicbir maca cıkmadıklarını, her macta 3 puan almak icin oynadıklarını soyledi.Guvenc, "Futbolda genelde deplasmanda alınan 1 puanın iyi olduğu soylenir. Biz o duşunce ile maclara cıkmadık. Her zaman 1 puana razı olmamak adına savaştık. 3 puan istiyoruz ama şu ana kadar 5 beraberlik var. Bunların arasında kazanmamız gereken maclarda vardı. En kısa zamanda kazanmak istiyoruz. Lig bittiğinde iyi bir yerde bitirirsek kac mac berabere kalmışız onemli değil" şeklinde konuştu."BEŞİKTAŞ MACI BENİM İCİN DUYGUSAL"Beşiktaş macını 4 gozle beklediğini belirten Gunay Guvenc, eski takımı ile oynayacağı icin bu macın duygusal olduğunu soyledi. Maca iyi hazırlandıklarının da altını cizen Gunay, "Buyuk maclardan bir tanesi. Benim icin aynı zamanda duygusal bir mac. Sevdiğim bir camia 3 yılım orada guzel gecti. Şampiyonluk yaşadım. Şimdi rakip olacağız. Takım olarak iyi hazırlanıyoruz. Beşiktaşın son haftalarda duşuşu olsada buyuk bir takım. Bu maca Kazanmak icin cıkacağız. İnşallah guzel bir mac olur" ifadelerine yer verdi.DJILOBODJI: "EN KISA ZAMANDA GOL ATMAYA BAŞLAYACAĞIM"Kulubun savunma oyuncusu Papy Djilobodji ise bu sezon yine gol atmaya başlayacağını vurgulayarak, Beşiktaş macına takım olarak iyi hazırlandıklarını soyledi.Papy Djilobodji, "Umarım 3 puanı alan takım biz oluruz. Beşiktaş lige istediği gibi başlayamadı ama toparlandılar. Beşiktaş iyi takım ama ligdeki her mac zor. Her maca ayrı ayrı hazırlanıyoruz. Daha şu ana kadar 7 mac oynadık. Daha cok macımız var gol atmayı bende istiyorum atacağımda. Buna soz veriyorum umarım en kısa zamanda goller atmaya başlarım" diye konuştu.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Kadir GUNEŞ