ESKİŞEHİR'de lise 2'nci sınıf oğrencisi Nebahat Bicer (15), gecen hafta evinden cıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Halil ve Nariye Bicer cifti, kızlarının bulunması icin polise kayıp başvurusunda bulunurken, sosyal medyadan da fotoğraflarını paylaşarak, yardım istedi. Anne Nariye Bicer, "Kızım ne olursun eve geri don. Başka hicbir şey istemiyorum" diyerek, gozyaşı doktu.
Tepebaşı ilcesine bağlı Omerağa Mahallesi'nde Halil ve Nariye Bicer ciftinin 3 cocuğundan biri olan lise 2'nci sınıf oğrencisi Nebahat Bicer, 27 Ekim gecesi evden cıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Bicer cifti, aramalarına rağmen kızlarını bulamayınca Eskişehir Emniyet Mudurluğu'ne kayıp başvurusunda bulundu. Sosyal medyada kızlarının fotoğraflarını da paylaşan cift, yardım istedi. Polis, Nebahat'i bulmak icin calışma başlattı.
'KIZIM NE OLURSUN EVE DON'Kızının gece kendileri uyuduktan sonra evden ayrıldığını anlatan anne Bicer, "Gecen hafta gece yarısına kadar evde beraberdik. Biz uyuduktan sonra evden ayrılmış. Daha once de evden ayrılmıştı ama aynı gun akşam bulmuştuk. Polise kayıp başvurusunda bulunduk. Birkac arkadaşının isimlerini ve telefon numaralarını verdim. O arkadaşları, '7 aydır biz goruşmuyoruz, haberimiz yok' dediler. Şu anda da kızımdan hicbir ses seda yok. Telefonu kapalı, kendisine ulaşamıyoruz. Sosyal medyadan da paylaşımda bulunduk. Cok sayıda ihbar geliyor. Kızım ne olursun eve geri don. Başka hicbir şey istemiyorum. Duyanların, gorenlerin eve getirmesini ya da bize bilgi vermesini istiyorum" diye konuştu. Baba Halil Bicer ise sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafların ardından gelen ihbarı değerlendirerek, sokaklarda kızını arıyor.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Hakan TURKTAN