EYUPSULTAN'da, motosiklet surucusu kendisini takip eden bir otomobildeki kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. İlk mudahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan yaralının durumunun ağır olduğu oğrenildi.
Olay saat 02: 00 sıralarında Akşemsettin Mahallesi Alperen Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya gore Ataturk Bulvarı'ndan Alperen Caddesi'nde giren 34 GAB 04 plakalı motosiklet, kendisini takip eden bir otomobilde bulunan kişi yada kişilerin silahlı saldırısına uğradı. YARALI HALDE TAKSİ DURAĞINA GİRDİ
Uğradığı silahlı saldırının ardından taksi durağında park halindeki taksiye ve durağa carpan motosikletten savrulan surucu ağır yaralandı. Silahlı saldırının ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk mudahalesi olay yerinde yapılan ve kimliği oğrenilemeyen motosiklet surucu, ambulansla Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı. OLAY YERİNDEN KACTILARSaldırıyı gercekleştiren kişi ya da kişiler, olay yerine geldikleri otomobille kayıplara karıştı. Polis şimdi saldırıyı gercekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması icin geniş caplı soruşturma başlattı. TAKSİYE VE DURAĞA DA MERMİ İSABET ETTİPolis ekipleri tarafından olay yerinde geniş guvenlik onlemi alınırken, durakta bekleyen takside ve durağın camlarında da mermi isabetleri olduğu goruldu. Polis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan incelemelerde yaklaşık 15 adet boş kovan bulundu. TAKSİCİLER YAŞANANLARI ANLATTITaksi durağında sıra bekleyen Rıdvan Sunnetcioğlu yaşananları anlattı. Saldırıya uğrayan motosiklet surucusunu de, saldırıyı gercekleştiren otomobilde bulunanları da tanımadıklarını soyleyen Sunnetcioğlu, "Ne oldu bizde tam olarak bilmiyoruz. Kurşun sesiyle beraber, yanımdaki arkadaşıma baktım, benim arabaya bir şey vurdu. Kurşun sesi geldi. Yoldan gecen birisi motorunu bizim arabaya vurdu. Ateş etmişler. Vurulanı bizden zannettik. Hepsi yani 20 saniyede oldu. Ne olduğunu bizde bilmiyoruz yani. Olay gorduğunuz gibi. Buradaki olayın taksi durağıyla ne bir alakası var, ne şahısları tanıyoruz. Ne de ateş edenleri tanımıyoruz. Durakta sıramızı beklerken oldu olay. Ne yaşadığımızı da bilmiyoruz. 6-7 kurşun sesi geldi. Biri duşmuş, duşen dışarıdan mı? Tahminim yaralı oldu. İlk bir dakika kendisindeydi. 'Ağabey yardım edin' dedi. Mudahale edemedik. Ambulansı aradık polisi aradık. Benim arabama bir kurşun geldi, durağımıza iki tane geldi. Motoru benim arabama vurdu" dedi.

- İstanbulKaynak: Demiroren Haber Ajansı / Ertan KILIC