Coğu erkek kadının sinirli veya kavgalı halinde nasıl davranacağını bilemez onları sakinleştirdiklerini sanırlar fakat yaptıkları kocaman hatanın farkında değillerdir.İşte size sakinleştirme metotları
- Konu kıskanclıksa, "Sen benim icin en guzelisin" demeyin. O ne oyle kuzguna yavrusu guzel gorunur gibi.. "Benim icin" kısmını kesin atın hatta. Hic bir kadın sırf sizin icin guzel olmakla yetinmez. En iyi yontem kıskanclık kavgasını geri puskurtmektir. Siz daha kıskanc olun evet! Şoyle de bir olay olmuştu, sana da bilmemkim bakmıştı ben olayı buyutmedim bile diyin. Zeytinyağı olun. Kıskanılırken yumuşayan kadın konu neydi unutacaktır.
- Karşınızda yuksek sesle sizi azarlayan bir kadın olduğu icin şalterleri kapatıp off durumuna gecmiş olabilirsiniz. Ama olmaz, bir kavgada susmak olumcul hatadır. Cunku bir kadın duracağı yeri bilemez, saatlerce aynı konudan bahsederek n giderken sonsuza şeklinde sinirlenebilir. Arada bir sacma da olsa bir kac cumle kurun. Kavganın en ateşli anında "Yemekteyiz başladı izleyelim mi? " filan gibi bir cumle riskli olsa da denenebilir.
- Kendi siniriyle kendini doven kadın kendinden gecip terk etme tehditleri savurmaya başladığında yapabileceğiniz en buyuk hata " Yapmaaeauuu" diye yalvarmaya başlamaktır. Cool olun . Korkudan altınıza etseniz de caktırmayın. Beni terk etme diye yalvaran ama terk edilmemiş bir adamın tarihte var olduğunu zannetmiyorum.
- Kavga, kusluk ve terslik sekanslarıyla uzuyorsa, karşınızda saatlerce susan ve nesi olduğunu sorduğunuzda "Yok bişeyim..." diyen bir kız varsa artık yapılacak tek bir şey kalmıştır ; Alışveriş .Evet, kız arkadaşınız hangi sosyal ve kulturel sınıftan olursa olsun koca bir moda sektorunun uzerine donduğu bir geni hep beraber paylaşıyoruz. Haklı mucadelesinde ısrarlı sevgilinizi caktırmadan da olsa bir alışveriş merkezine gotururseniz, Zara'ydı Mango'ydu derken ne kavga kalır ne huzunbaz suzuşmeler.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Erkekçe
- Kavgacı Kadını Sakinleştirmenin Yolları