Yazarı Neale Donald Walsch'a dunya capında un kazandıran, yayınlandığı her ulkede buyuk ilgi cekerken uzun sureler cok satanlar listesinden inmeyen, ayrıca film haline de getirilen TANRI İLE SOHBET'in nihayet cizgi romanı da yapıldı. Butun hikÂyeyi cizgilerle anlatan elinizdeki kitap sadece okumayı kolaylaştırmıyor, enfes cizgilerle gorsel bir keyif de veriyor.

1992 yılında Neale Donald Walsch ozel ve iş yaşamında tam anlamıyla dibe vurur; Tanrıya bir mektup yazmaya karar verir. Kızgınlıkla yazılmış, ofkeli sorularla dolu bir mektup olacaktır bu. Beklenmeyen olur, Tanrı konuşur, sozunu de hic esirgemez! Yaratılış, cennet-cehennem, sevgi, para, cinsellik, calışma ve ruhun en yuce amacının ele alındığı harika bir diyalog cıkar ortaya.

Bu kitabın bu kadar cok ilgi cekmesi ve yuz binlerce insana esin kaynağı olması oncelikle olanaksız gorunen bir eylemden, Tanrı ile konuşmaktan, sohbet etmekten bahsetmesi olabilir. Aslında dinler insanların olmak istedikleri imgeye Tanrı adını vermiştir. Buradaki Tanrı ise sevgidir, bilinctir, icimizdeki Ben'dir. Tanrı'nın Sevgi, Kozmik Bilinc ve icimizdeki Ben olduğunu anlatan Walsch aslında kendisiyle, ozbenliğiyle, ozbilinciyle, icindeki Ben'le diyaloga giriyor.

Bir insanın Tanrı tarifini bilirseniz, o insanın potansiyelini bilirsiniz. İnsanın ozlemleri, icindeki potansiyel gucu ve hayal gucu onun Tanrı anlayışını oluşturur. Tanrı insanın ulaşmak istediği her şeydir. Tanrı insanın olmak istediği yuce Ben'liğidir.

Hayatına yeni bir yon vermek isteyen herkes bu sohbetten buyuk keyif almakla kalmayacak aynı zamanda cok da yararlanacaktır.

Sayfa Sayısı: 64

Baskı Yılı: 2012

Dili: Turkce
Yayınevi: Otesi Yayıncılık
Kitap Adı: Tanrı İle Sohbet Yazar: Neale Donald Walsch Cevirmen: Seda Toksoy Yayınevi: Otesi Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2012 Dil: Turkce Barkod: 9789758363414