Turk erkeğini eleştirmeye başladığınız zaman hemen uzerine alınıp bir gorev gibi Turk erkeğinin iyi yonlerini saymaya başlayan arkadaşlar cok sanal alemde. Her gun yuzlercesinin bu yondeki mesajlarını okuyoruz. Peki nedir Turk erkeğini bu kadar eşsiz kılan bir Turk kadınlarının kıymetini bilmediği harikulade ozellikleri?

1. Sahiplenir.

Cok matah bir şeymiş gibi en başta soylenen ozelliklerden biri. Neymiş Turk erkeği kadınını sahiplenirmiş. Sanki Turk kadını bir eşya kendine sahip cıkmaktan acizmiş gibi onu sahiplenmeyi marifet bilmek Turk erkeğinden başkasının aklına gelmezdi zaten. Kadına hayatı dar et sensiz bir yere yollama gunde 15 defa arayıp nerede olduğunu kontrol etyanından gecen erkek gorsen kimdi? diye sor kadın bunlardan yakınınca da o muthiş sahiplenme ozelliğinden dolayı boyle olduğunu soyle. Bu kadar olumsuz berbat bir ozelliği iyi bir şeymiş gibi pazarlamaya calışmak da cabası. Kimsenin kimseyi sahiplenmesine ihtiyac yok kadının sizin korumasına da ihtiyac yok zira korunulması gereken de sizlersiniz. Onun icin kadınları rahat bırakın yeter biz kimsenin malı olmak arzusunda değiliz.

2. Kıskanır.

Vay be harika bir ozellik. Bu Avrupalı Amerikalı vs. erkeklerde yok neden? Cunku onlar domuz eti yediği icin kıskanmıyorlar. İsvecli İngiliz Alman İtalyan Fransız vs. kızlara acıyoruz doğrusu bizim erkeklerimiz bizi kıskanıyor. Bu sebeple şiddet goruyoruzdovuluyoruz sokağa cıkamıyoruz erkek arkadaşımız olmuyor ama olsun seven adam kıskanır! Bunu size soyleyen olumlu bir şeymiş gibi satan adamdan uzak durun. Cunku hicbirbakın hicbir Turk erkeği kıskanmanın ayarını bilmiyor. Kufretmeyi bağıra cağıra sizi azarlamayı kıskanclığına verebiliyor. Siz de bunu kabul ettikce hayattan usul usul soyutlanıyorsunuz. Kıskanclık ayarında belki guzel olabilir ama ayarını bilen bir Turk erkeği bulmak samanlıkta iğne bulmaktan daha zor inanın bana.

3. Değer verir.

Ya ya mesela bir Fransız hic değer vermez kufreder yerlerde surur tokat atar her konuştuğu erkekle yatan bir o...... gibi davranır... Yok ya bunlar Turk erkeğinin ozellikleri gibi oldu değil mi? Değer vermek gunde 10 defa arayıp kontrol etmek gideceğin yeri haber ver demek attığı mesaja 1 dakikadan uzun surede geri dondun mu şarlamak değildir eğer boyle olsaydı Turk erkeğinin buyuk değer verdiğini soyleyebilirdik ki onlar boyle sanıyor ama değil. Değer vermek kadına saygı duymak ona guvenmektir ama bunlar Turk erkeği icin zor. Gerci onlar bize guveniyor da cevremize guvenmiyorlardı değil mi?

4. Duşuncelidir.

... Nasıl başlayacağımı ne diyeceğimi inanın bilemedim. Bir de bana genelleme yapıyorsun derler. Gelen mesajlardan biri aynen şoyleydi; "bizi sucluyorsun ama ben bir kere bile sevgilimin doğum gununu unutmadım mesela" yani adam 3 doğum gunu hatırladı diye Turk erkeğinin harika olduğu kanısına varmış. Biraz daha konuşsam ben ona bir kere cicek almıştım diyecekti adım gibi eminim. İşte bunlar hep iki romantik komedi filmi izleyip orada gorduğu bir şeyi yapmaktan ileri geliyor. Onu yapınca mesela eve gul yaprakları serpiştirince ondan romantiği kalmıyor. Şans eseri yılda bir gun iyi bir sevişme cıkarsa s*ks kompetanı oluyor bu Turk erkeği. Duşunceli olmasına bir de bu acıdan bakın bakalım ne kadar duşunceli olduğunu goreceksiniz. Bir kere cicek almıştı hatırladınız mı?

5. Sever.

Oyle bir sever ki şaşırırsınız. Mesela sizin hic sevişmediğiniz icin "beni sevmiyorsun sen" diye gozleri dolu dolu olan erkek arkadaşınız olmadı mı? Bu ornek bile Turk erkeğinin neyi ne kadar sevdiğinin bir işareti değil mi? Basit sıradan olayları sevgiye bağlama bunaltan kıskanclığını yersiz hezeyanlarını duşuncesiz davranışlarını hatta ve hatta uyguladığı şiddeti sevgiye bağlarsan evet Turk erkeği deli gibi seviyor. Ama sanırım asıl sorun bunların hicbirinin sevgi kaynaklı olmayışı. Turk erkeğinin sevgi tanımındaki sıkıntıları giderince goreceksiniz ki hafta sonları yaptığı halı saha macları kadar bile sevmiyor sizi.

6. Korur.

Gidin İspanya'ya oranın erkekleri sizi hic korumaz bir kavga cıktığında sizi erkeklerin arasına atıp kacar siz dayak yerken kenardan izler ve ağlar korkudan mesela sizi tuvalete kadar gecirmez bunlar az şey mi? Kadını eşit olarak gormemeyi onu korunacak biri olarak kabul etmeyi bile pazarlamanın yolunu bulmuşlar helal olsun. Korumayın bizi arkadaşım. Siz bizi korudukca biz şiddet goruyor biz olduruluyoruz. Kimi kimden koruyorsunuz? Cok meraklıysanız korumaya bizi kendinizden koruyun lutfen.

7. Romantiktir.

Nasıl diyorlar "sdafasdgfsgfdgsgsdfgdsa"

Kaynak : Onedio