Karşı cinsten gelen guzel sozler insanlarda mutluluk kaynağı olur.

Tıpkı kadınların olduğu gibi erkeklerinde kadınların kuracağı bazı cumlelere karşı zaafları vardır. Erkeklerin %75'i bu sozlere karşı koyamazlar. Ozellikle bu sozleri hoşlandıkları kadınlar soyluyorsa bu hayatta o erkekten daha mutlu kimse yoktur.

· Vay Vay sen neymişsin boyle...
Bu cumle erkelerin kendilerini daha ozel ve guclu hissetmelerini sağladığı icin cok hoşlarına gider. İclerinde sakladıkları gizli cevherin fark edilmiş olduğunu işaretidir bu cumle. Bir erkeğe guzel cumleler ile iltifatlar ile verin gazı yapamayacakları hicbir şey yoktur.

· Bana Kendimi Ozel Hissettiriyorsun...
Bu cumleyi soylediğiniz an o erkek anında bir Romeo olacaktır. Cumlenin icerisinde ki samimiyet onların ruhuna kadar işler. Tıpkı bir aşk doktoru edası ile ilişkinize ve size yaklaşmaya başlar. Bu cumleden sonra aranızda ki bağ hic olmadığı kadar kuvvetli olacaktır.

· En cok da (omuzlarına gozlerine guluşune capkın bakışlarına sırtına) bayılıyorum...
Bir butun olarak cok yakışıklı olduğunu soylemenizde bir erkeği mutlu edecektir ama ona ozellikle bir yerini daha cok beğendiğinizi soylemeniz erkeğin o alanda diğer erkeklerden daha ustun olduğunu hissettirecektir. Bu cumle ile erkeğin egosunu okşarsınız.

· Seninle Zaman Gecirmekten hoşlanıyorum
Onunla zaman gecirirken sıkılmıyor olmanız onu mutlu edecektir. Bir erkeğe sıkıcı biri olduğunu hissettirirseniz bir daha sizinle goruşmek istemez. O yuzden kaybetmek istemediğiniz bir erkeğe asla "off cok sıkıldım cok sıkıcısın..." gibi cumleler kurmayın.

· Bu kıyafet sana cok yakışıyor
Bu cumleye biz kızlarda bayılırız. Her ne kadar onlar bize bu cumleyi kurmasalar bile siz onlar icin kullanın. Onun giymekten zevk aldığı bir kıyafeti cok beğendiğinizi gosterirseniz bu onu hem mutlu edecek hem de zevkli olduğunu hissettirecektir.

· Sayende harika bir gun gecirdim
Bu cumle erkeğin kendisini bir kahraman bir prens gibi hissetmesini sağlayacaktır. Bir buluşmanın ardından bu cumleyi kurarsanız bir daha ki buluşmanız icin erkek cok daha ozenli davranacaktır.

· İşinde de cok başarılısın
Bu cumle erkeğin dış goruntusunden cok beyin gucune yapılan bir iltifattır. Yaptığı işlerin takdir edilmesi erkekleri cezp eder. Zeki birisi olarak gorulmek erkeler icin en iyi komplimandır.

· Harika bir ailen ve super arkadaşların var
Ailesi ve sosyal cevresinin bir kız tarafından kıskanılıyor beğeniliyor olması o erkeği motive eder. Cunku bir erkek icin yanında ki kadının ailesi ve arkadaşları ile sağlıklı ilişkiler kurabiliyor olması cok onemlidir.

· Sen Olmasan ne yapardım ben
Bu soz onu kendisini bir super kahraman gibi hissetmesini sağlayacaktır. Bunu icinde cok ozel bir şey yapmasına gerek yoktur acamadığınız recel kavanozunu acmış olması yeterlidir aslında.

alıntı