Astroloji ile ilgili tum onyargılarımı kırdığı, bu hizmetin değerlerimiz ile yapılacağını bana gosterdiği icin cok teşekkurler. Her yıl bana rehberlik eden kitabını heyecanla beklediğim ve başucu kitabı yaptığım doğrudur.
-Işık Elci
İlgilendikleri konuyu bir amac icin değil, tutkuyla bağlı olduklarından ve başkalarına bu tutku doğrultusunda ifade eden kişileri onemsiyorum. Guclu Metin onlardan biri, onu ve yeni kitabını kutluyorum.
-Soner Arıca
Danışanlarına gosterdiği ışığı gozlerinde de gorebileceğiniz, yaptığı işe saygı duyan ve sevgisini katan tertemiz ruhlu bir adamın satırlarını okuyacaksınız. Sadece yıldız haritanıza bakmaktansa sizin ruhunuza da bakıp en guzel yanlarınızı goren cunku hayata oylesine guzel bakan birinden kendimi dinlemek, onun satırlarıyla hayatıma yon vermek guven verici. Sevgili Guclu, derin ve akılcı yorumlarınla yaşamı anlamak cok daha kolay, teşekkurler.
-Arcan Okan Kurşun
İsabetli astroloji ongoruleri olan Guclu Metin'in 2020 Astroloji yorumları sizlere yıl boyunca rehberlik edecek ve yolunuza ışık tutacaktır.
-Semavii
Gezegenleri okurken ilahi nizamdan feyz alması ve isabetli yorumları ile son derece dikkat cekici. Beni cok şaşırttığı zamanlar oldu...
-Kamil Aydın
Astroloji konusunda 12 burcun otesinde, derinliği olan değerlendirmeler peşindeydim ve dostum Guclu Metin vesilesiyle aradığım bilgiye ulaştım. Ona sadece -astrolog- demek yetersiz kalıyor...
-Burcu Cetin
Sevgili Guclu Metin'in yıllarca emek verdiği bilgi birikimi ve yeteneği, o bitmez tukenmez muhteşem enerjisiyle birleşince ortaya muhteşem bir kitap cıkmış. Umarız herkes bu kitaptan payına duşen mucizeyi alır.
-Işıl Cemberci Irmak/Onur Irmak
Astroloji bilgisi ve ongoruleriyle ile beni her defasında şaşırtıp şok eden, bir anda arayıp benimle ilgili mistik bir şeyler soyleyip telefonu kapatan, beni gulduren, duşunduren, niyeti guzel, gonlu tatlı, goruleri acık arkadaşım iyi ki varsın, iyi ki hayatımdasın.
-Ezgi Ayce Kızıldere
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Esmau'l Husnalı Astroloji Rehberimiz 2020 Yazar: Guclu Metin Yayınevi: Uyanış Yayınevi Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 344 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786059069847