Bu sezon tekrar yazmaya karar verdim. Bu kararımın en onemli sebebi, Slaven Bilic’e olan saygım ve sempatimdir. Bilic donemini tarihe not duşmeden gecmek ona buyuk haksızlık olurdu. İyi ki yazmışım; 2014-15 sezonunda Beşiktaş’ın şampiyonluğunun nasıl engellendiğini de belgelemiş oldum.
Sezon sonunda Bilic’le yollar ayrıldıktan sonra takımın başına Şenol Guneş geldi. Şenol Hoca da takımın başında en cok gormek istediğim hocalar listesinin en ustunde yer almaktaydı. Şenol Hoca’yı takip etmek ve yaşanılanları tarihe not duşmek gerektiğini duşunerek tekrar yazmaya başladım.
İyi ki de tekrar yazmaya karar vermişim:
Şampiyonluk sezonu mac yorumlarımı okurken Beşiktaş’ın kazandığı bu şampiyonluğu da, onceki şampiyonlukları gibi, Şeref’i ile oynayıp, Hakkı’yla kazandığını goreceksiniz.
Beşiktaş’ın onceki şampiyonlukları gibi, bunu da rakip kuluplerin yonetimlerinin masa başı oyunlarına rağmen kazandığını goreceksiniz.Beşiktaş’ın onceki şampiyonlukları gibi, bunu da sadece rakipleri yenerek değil, hakemleri de yenerek kazandığını goreceksiniz.
Keyifli okumalar diliyorum…
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Siyah Beyaz Yazılar 5 (2014-2015 ve 2015-2016 Sezonları) Yazar: Hayri Cem Editor: Murat Aydın Doma Kapak Tasarımı: Oğuz Orkun Doma Yayın Yonetmeni: Murat Kaplan Yayınevi: Siyah Beyaz Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 16,5 x 24 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786056501517