ERKEKTEN "ARKADAŞ": Erkeklerin masallarını arkadaşlarına, dostlarına, kankalarına hediye etmeleri icin…
Buyurken icimizdeki cocuğu bir yerlerde unuttuk hepimiz; sanki hic cocuk olmamış, o bitmek tukenmek bilmeyen sevgi ve enerjiyi hic yaşamamış gibi dunyanın karmaşasına bulaştık... Yorulduk sonra... Bıktık bazen, usandık... Bir şeyleri hep eksik bulduk; mutluluğu aradık durduk... Oysa sevmekti her şeyin aslı; karşımıza cıkan insanları gecmişte bizim de yaşadığımız aynı sureclerden gectiklerini unutmadan, başkalarının bize yaptıklarıyla yargılayıp yaftalamadan, kapıları daha acmadan yuzlerine kapatmadan sevmek... Ve sevdiğine "iyi ki varsın" deyip sevgi'yi buyutebilmek, onu buyuttukce ocumuz olan yalnızlık'ı yok edebilmek...
Bunu hatırlatmak icin yaşı kac olursa olsun buyuklerin icindeki o muhteşem cocuğa yazıldı bu masal… İcimizdeki cocuğun omuzlarına konsun diye masala ozel kuşlarla resmedildi... Masalınızı kahramanlarınızla ozelleştirin diye boşlukları doldurma kısmı size bırakıldı... Her insan birbirinin hayatında farklı gokkuşağıdır ya; masalınızı siz renklendirin diye renkler de gonlunuzce size bırakıldı... Ah bu şarkılar var ya; en duymak istemediğimiz zamanlarda bile her şeyi nağmelerle onumuze seren... Olur da siz soylemeyi unutursanız şarkı vesile olsun diye "Ben Varım" şarkısına kitaba ozel aranje yapıldı ve Yonca Lodi kocaman yureği ve masal gibi sesiyle sizler icin hayat verdi...
"Senin İcin Seni Anlattım" sevgi'yi paylaştıkca buyuyen tum masal kahramanlarına gelsin...
Bu sadece bir kitap değil; sevgi buyusun ve sevmeyi sevenler ve "ben varım" demekten korkmayanlar icin bir sevgi imecesi...
Alıp sevdiğinize hediye edebilin ve sevgiyi coğaltın diye…
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 120
Baskı Yılı: 2015
Dili: Turkce
Yayınevi: Postiga
Kitap Adı: Senin İcin Seni Anlattım - Erkekten Arkadaş Yazar: G. Ulkem Gurbuz İllustrasyon: Gamze Tavukcuoğlu Sayfa Tasarımı: Ceyda Cakıcı Baş Editor: Guven Akgun Kapak Tasarımı: Murat Gundoğan Yayın Yonetmeni: Gokay Turkyılmaz Yayınevi: Postiga İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9786059724005