Merhaba,
İlk kitabımız File Dantel 1'e gostermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı tum dantel severlere teşekkur ederiz. Sizlerin yoğun ilgi ve talebi neticesinde bu alanda ikinci bir kitabı sizlerin beğenisine sunuyoruz. File Dantel 2'de de birbirinden guzel file dantel parcalar ve onların monte edilmiş oldukları ortuleri bulacaksınız. İlkinde olduğu gibi yine bu kitapta da file dantelin birbirinden farklı kullanım alanlarını zevkli ortam fotoğrafları eşliğinde gorebileceksiniz.
File Dantel 2 kitabımızda kenar ve orta danteller, perde ve perde kenarları, sehpa uzeri icin kucuk boy ortuler, nakışlı dantelli yatak ortuleri, fiskos masa ortuleri, orta sehpa icin ortuler şemaları ve acıklamaları ile yer almaktadır.
Dilerseniz bu modelleri farklı yerlere de uyarlayabilir, nakış desenlerini dantelleri ormeksizin de kullanabilirsiniz. Tum modeller, acık ve anlaşılır şemalar ile desteklendiğinden fotoğrafa bakarak desen cıkarma gibi oldukca kulfetli ve sağlıksız bir yol izlemek zorunda kalmayacaksınız.
Bilmeyenler icin şemada kullanılan teknikler, lejant şeklinde desen şemasının yanında verilmiştir. Ayrıca file danteli hic bilmeyen kişiler goz onune alınarak, adım adım fotoğraf ve acıklamalar eşliğinde temel file dantel teknikleri anlatılmıştır. Keyifli danteller!
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 80
Baskı Yılı: 2015
Dili: Turkce
Yayınevi: Tuva Tekstil
Kitap Adı: File Dantel 2 Yazar: Kolektif Yayınevi: Tuva Tekstil İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9786055647919