Spor yayıncılığında 6.yılını yaşayan sportstv'nin geride kalan beş yıllık surede yaşadıklarını, hayata gecirdiği projeleri ve spor kulturu ile toplum arasında kurduğu ilişkinin anlatıldığı kaynak niteliği olmaya aday bir kitap.

Turk sporunun gelişimine, sporun yalnızca izlenmesi değil aynı zamanda benimsenerek yapılmasına, spor kulturunun oluşması ve spor endustrisi icerinde benimsenmesine yonelik hizmet veren, ulkemizde spor denildiğinde yalnızca bir branşın değil, sporun butunun algılanmasına hizmet etmek amacıyla 2010 yılında yola cıkan sportstv'nin 5 yıllık yolculuğunun anlatıldığı bu kitap Turkiye'nin yakın spor yayıncılık gecmişine de ışık tutuyor.

Geniş medyada yer bulamayan spor branşlarına ekranını acan sportstv'nin spor yayıncılığına adım adım getirdiği yeniliklerin, izleyicisini spor yapmaya teşvik eden bu genc ama başarılı spor kanalının beş yıllık hikÂyesi sizleri de spor dunyasının buyulu dunyasına davet ediyor.
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 178

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Sportsnet Yayıncılık
Kitap Adı: Beş Yılın Skoru Yazar: Kolektif Editor: İzzeddin Calışlar Yayınevi: Sportsnet Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786056458927