Yaklaşık bir ay once başladığım sporun bana olan faydalarını gorunce tam bir duzene oturtmam gerektiğini duşunup aklımdaki bir kac soruyu size danışmaya karar verdim.Gittiğim salon rezidansa ait olduğundan danışabileceğim birisi de yok.Oncelikle okuyan ve calışan birisi olarak yoğun bir yaşamım var bu yuzden antrenman planımı ona gore yapmam gerektiğini belirterek şunları sormak istiyorum;
1-Normalde haftada 2 gun karın,2 gun kol,1 gun goğus,1 gun kardio şeklinde calışıyordum cunku oncelikli hedefim yağ yakıp kasları ortaya cıkartmaktı.Bazıları ise omuz ve sırt ile bacakları da es gecmemem gerektiğini soylediler.Bu programa devam etmeli miyim?Uygun başka bir program oneriniz varsa yazabilir misiniz?(Yalnız bunu sorunca herkes bench press vb. gibi hareketler falan onermeye kalkıyor benim sorum bir gunde yapacağım hareketler değil haftada kac defa hangi bolgeyi calışacağım yonunde.)
2-Kardio mutlaka olmalı mıdır?Alt vucut ve bacaklar icin kardio yeterli gelir mi yoksa ayrıyetten calışılmalı mı sizce?not

3-Antrenmandan once ve sonra karbonhidrat alımıyla ilgili ceşitli goruşler var.Ne tur karbonhidrat ne kadar alınmalı?
Herkese teşekkur ederim şimdiden.Forumda arayıp taradım ama bu konuya uygun en iyi yer burası diye duşundum.Yanlış yere actıysam doğru başlık altına taşırsanız sevinirim.Teşekkurler..