Ev Yapımı Vejetaryen Tarifler’de birbirinden lezzetli yuz elliden fazla lezzet ceşidi yer almaktadır. Mutfağınızın vazgecilmez rehberi olacak bu kitaptaki her tarif guzel sunumlarıyla birlikte adım adım fotoğraflandığı gibi, kullanılan teknikler de aşamalı olarak gosterilmektedir. Deneme mutfaklarında her biri ucer kez hazırlanan vejetaryen tarifler oldukca kısa ve anlaşılır şekilde anlatılmaktadır.

Bu kitapta bulunan her tarif, evinizde en iyi sonucları alabilmeniz icin ucer kez test edilmiştir. Başlangıc seviyesinden ileri seviyelere kadar her turlu yemek ceşidini yapanlara uygun bir kitaptır.

Cok ceşitli ve kapsamlı pişirme-yeme onerilerinin bulunduğu Ev Yapımı Vejetaryen Tarifler’de yalnızca vejetaryenler ve veganlar icin değil, sağlıklı yemek yemeyi ve hazırlamayı seven herkesin damak tadına uygun tarifler yer almaktadır.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Ev Yapımı Vejetaryen Tarifler Cevirmen: Kemal Kose Editor: Gamze Buyukkaya Kapak Tasarımı: Filiz Odabaş Yayınevi: Martı Yayınları Ebat: 24 x 29 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786051862880